Αυτά είναι τα 3 μεγάλα trends στα κοσμήματα για την άνοιξη - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα 3 μεγάλα trends στα κοσμήματα για την άνοιξη

Trends Alert!

09 Απριλίου 2015

Είμαι σίγουρη ότι, μέχρι τώρα, ξέρεις πόσο σημαντικά είναι τα κοσμήματα για μια εμφάνιση. Είναι αυτά που είτε θα ολοκληρώσουν ένα look ή που θα το αλλάξουν τελείως. Αυτή τη σεζόν, κάνουν δυναμικό comeback.

Τρία είναι τα μεγαλύτερα trends (είδες, δεν είναι πολλά) που πρέπει να θυμάσαι για φέτος και τα οποία είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις!

Trend #1: Chokers: Τα chokers έρχονται φέτος να αντικαταστήσουν, υπό μια έννοια, τα statement κολιέ που φορούσες μέχρι τώρα. Αυτή η 90s αισθητική θα δώσει ένα edge και μια μοναδικότητα στα looks σου, ακόμα και αν αυτά είναι πολύ λιτά και minimal.

jewelrytrends_1.jpg

Τrend #2: Color: Χρώμα και πάλι χρώμα! Αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη σε όλα τα bold χρώματα, ενώ μπορείς να παίξεις και με διαφορετικούς συνδυασμούς. Χρωματιστές πέτρες, μέταλλα ακόμα και τα κορδόνια των κοσμημάτων σου, θα δώσουν ένταση στις εμφανίσεις σου.

jewelrytrends_2.jpg

Trend #3: Delicate Jewelry: Τα minimal και λεπτεπίλεπτα κοσμήματα έρχονται αυτή την σεζόν να δώσουν ένα πιο “toned down” αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου. Κοσμήματα διακριτά, που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και στην παραλία, θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

jewelrytrends_3.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!