Skip to main content

FASHION TRENDS

Σορτσάκι καυτό - Hot Pants: πώς θα το φορέσω

3 chic τρόποι να φορέσεις το πιο καυτό σορτσάκι


Κέλλυ Νόβακ

Ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα για αυτή την περίοδο είναι φυσικά το σορτσάκι. Το σορτσάκι αυτό, όμως, που είναι σέξι και καυτό και που μας θυμίζει κάτι από την λατρεμένη δεκαετία του ’70.

Τα λεγόμενα hot pants, είναι αυτά που, ενώ είναι άνετα και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, αποδίδουν και μια νεανικότητα και θηλυκότητα στις εμφανίσεις σου. Είναι, όμως, σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτή την θηλυκότητα, αλλά και την κομψότητα που πρέπει να έχεις πάντα στα looks σου. Για τον λόγο αυτό σου προτείνω 3 chic τρόπους να φορέσεις το καυτό σορτσάκι, εκφράζοντας την θηλυκότητά σου με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο!

Way #1: Συνδύασε ένα καυτό σορτάκι με ένα ζευγάρι flat παπούτσια.

Δώσε ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα στα hot pants σου, φορώντας flat παπούτσια. Απέφυγε τα high heels, με τα οποία υπάρχει φόβος να γίνει η εμφάνισή σου ακόμα πιο «τολμηρή». Εξισορροπώντας το σέξι αυτό σορτσάκι με ένα ζευγάρι brogues για παράδειγμα, θα αποκτήσεις την πιο chic εκδοχή αυτού του ρούχου.

hotpants_1.jpg

Way #2: Κάλυψε το πάνω μέρος.

Με αυτό το σορτσάκι αποκαλύπτεις ήδη ένα μεγάλο μέρος τους σώματός σου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να δείξεις παραπάνω «δέρμα». Για άλλη μια φορά λοιπόν, βρες την ισορροπία στο outfit σου και κάλυψε το πάνω μέρος με ένα λεπτό πουλόβερ, ή μια ανάλαφρη πουκαμίσα, η οποία θα δώσει μια αστείρευτη κομψότητα, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου, με τον πιο μοντέρνο τρόπο. 

hotpants_2.jpg

Way #3: Πες «ναι» στον μινιμαλισμό.

Νιώσε καλά με το σώμα σου και άσε αυτό να «μιλήσει» για εσένα. Βάλε στην άκρη τα πολύ loud καυτά σορτσάκια και τους έντονους συνδυασμούς και κλέψε την παράσταση με τον πιο μίνιμαλ τρόπο. Φόρεσε ένα μονόχρωμο σορτάκι με ένα τοπ ή jacket στην ίδια ή παρόμοια απόχρωση και δώσε με την προσωπικότητά σου attitude στην εμφάνισή σου!

hotpants_3.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.