Skip to main content

FASHION TRENDS

Gym & Fashion: ΑΥΤΑ είναι τα μοναδικά ρούχα που χρειάζεσαι για το γυμναστήριο

Φτιάξε την γκαρνταρόμπα σου τώρα!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω ότι με το που μπει το καλοκαιράκι και πλησιάζει η ώρα για τα πρώτα μπάνια στην θάλασσα, όλες μας «τρομοκρατούμαστε» με την ιδέα του πώς δείχνει το σώμα μας. Γι’ αυτό και μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν φύγουμε πια και επίσημα για τις διακοπές μας, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε το σώμα μας.

Μια συνήθεια που μπαίνει πιο ευλαβικά στο καθημερινό μας πρόγραμμα είναι το γυμναστήριο. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ προσωπικά πολλές φορές προβληματίζομαι για το τι να φορέσω σε αυτό. Ίσως φταίει το γεγονός ότι προσπαθώ να εκφράσω το στιλ μου, ακόμα και μέσα από τα outfits του γυμναστηρίου. Παρόλα αυτά, συνειδητοποίησα ότι σε αυτό πρέπει να υπάρχει μια πιο κοινή αντιμετώπιση, ως προς τα looks μας. Δηλαδή, εκεί είναι το μόνο μέρος, όπου για μερικές ώρες πρέπει να βάζουμε ένα “pause” στο στιλ μας, και επομένως στόχος είναι να φοράμε ρούχα που απλά να είναι άνετα.

Για τον λόγο αυτό, κάθισα και σκέφτηκα τα ρούχα αυτά, που είναι τα μόνα που τελικά χρειαζόμαστε για τα looks μας στο γυμναστήριο και οτιδήποτε παραπάνω περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας για αυτό, είναι ίσως περιττό.

1. Κολάν: Ίσως και το πιο σημαντικό ρούχο για την γυμναστική. Είναι ένα άνετο ρούχο, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις κολακεύει και το σώμα, ενώ παράλληλα με αυτό μπορείς να κάνεις όποια άσκηση θέλεις. Ναι, ναι, ακόμα και stretching. 

gym-outfits-01.jpg

2. Αθλητικά τοπ: Άλλο ένα ρούχο που σου προσφέρει απόλυτη άνεση ενώ γυμνάζεσαι. Είναι μοντέρνο, ενώ παράλληλα σου δίνει την δυνατότητα να γυμνάζεσαι χωρίς να νιώθεις καμία δυσφορία με αυτό που φοράς. Bonus: Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να φορέσεις σουτιέν με αυτό το τοπ –καθώς, λόγο του υλικού του, κρατάει το στήθος πολύ σταθερό, είναι λόγος αρκετός για να το φοράς κάθε μέρα στο γυμναστήριο.

gym-outfits-02.jpg

3. Sneakers: Εάν είναι να κάνεις μια επένδυση για ένα αξεσουάρ, ένα ζευγάρι -καλής ποιότητας- αθλητικά παπούτσια, θα πρέπει να είναι μια από αυτές. Ειδικά όταν γυμνάζεσαι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, από το να έχεις ένα άνετο ζευγάρι sneakers, το οποίο θα διαθέτει την σωστή τεχνολογία για να προστατεύει το πόδι σου από τους κραδασμούς που δημιουργούνται κατά την διάρκεια της άσκησης. 

gym-outfits-03.jpg

4. Shorts: Ιδανικό για τον διάδρομο και για οποιαδήποτε άλλου είδους αερόβια άσκηση. Ένα αθλητικό σορτσάκι (και λέω «αθλητικό», γιατί το υλικό τους αλλά και το μήκος τους, είναι τα ιδανικά για όταν γυμνάζεσαι) θα σου δώσει την ευκαιρία και την απαραίτητη άνεση για την γυμναστική σου. Άσε που, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, θέλεις κάτι με λιγότερο ύφασμα για να αντέξεις την ζέστη.

gym-outfits-04.jpg

5. Layers: Εντάξει, επειδή είπαμε να είμαστε πιο λακωνικοί με το styling του γυμναστηρίου, δεν είπαμε να μην έχουμε και καθόλου. Μπορεί αυτή η επιλογή να μην αφορά σε ρούχο, αλλά το layering (στρώσεις) είναι βασικό για δύο λόγους. Πρώτον, με αυτό μπορείς να καλύψεις τυχόν "αδύναμα" σημεία του σώματος και δεύτερον, με αυτό τον τρόπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλιά "άχρηστα" casual ρούχα σου, συνδυάζοντάς τα ακόμα και με όλα τα παραπάνω fashion items! Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό;

gym-outfits-05.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου