Skip to main content

FASHION TRENDS

Ελληνικά site με φθηνα ρούχα: τα 4 καλύτερα ελληνικά online shops

Sales, Sales, Sales: e-shops με φθηνά ρούχα



Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει να απογοητευτώ από το online shopping από eshops που έχουν έδρα σε άλλη χώρα. Πατάς με τόση χαρά το “buy now” για να ενημερωθείς μέσα σε δευτερόλεπτα ότι τ’ ονειρεμένο πουλόβερ που ζαχάρωνες κι ονειρευόσουν δυστυχώς δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα ή  ότι όταν είσαι τυχερή κι η αποστολή γίνεται, τα έξοδα αποστολής διπλασιάζουν το κόστος του αρχικά «οικονομικού» ρούχου που ανακάλυψες στο διαδίκτυο. Όλοι μας αναζητούμε τα καλύτερα site με ρούχα και θέλουμε να είναι και φθηνα.

Ψάχνοντας φθηνά ρούχα σε ελληνικά sites

Μπαίνουμε ήδη σε περίοδο εκπτώσεων και όσο και πιο περιορισμένα και αν μπορεί να είναι τα οικονομικά μας, ε,  θέλουμε να ανανεώσουμε την χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας, με όσο το δυνατό πιο έξυπνες και οικονομικές αγορές.

Ελληνικά sites με φθηνά ρούχα τα οποία διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ και άλλα είδη, εξαιρετικές εκπτώσεις και πολύ μικρά έξοδα αποστολής. Συγκεντρώνουμε τα τέσσερα αγαπημένα μας.

Υπάρχουν αρκετά ποιοτικά e-shops με καλά ρούχα και φθηνα

Ετσι κι αλλιώς το online shopping είναι πλέον στην καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας, και αυτό επιβεβαιώνεται από το το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον στην διάθεσή μας αρκετά ποιοτικά ελληνικά e-shops, τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα τώρα στις εκπτώσεις να εξασφαλίσουμε καινούργια outfits που να έχουν καλές τιμές, πολύ ενδιαφέροντα ρούχα και φυσικά ποικίλους τρόπους πληρωμής για να επιλέξεις εσύ αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα.  

Ελληνικά sites με φθηνά ρούχα  με ιδιαίτερο στυλ και για όλα τα βαλάντια.

Εγώ, επέλεξα τα 4 πιο funky ελληνικά e-shops, τα οποία μoυ τραβήξαν την προσοχή  τόσο για τα stylish ρούχα όσο  και για την καλή ποιότητά τους.

Νoobaaas

Πολύ ενημερωμένο site με ρούχα για εφηβικές ηλικίες και όχι μόνο. Και πραγματικά ανακάλυψα ένα site με πολύ στιλάτα γυναικεία ρούχα, σχεδιασμένα με μοναδικές δημιουργίες και πάντα σύμφωνα με τις προσταγές της μόδας. Εδώ βρήκα εκπληκτικά παντελόνια και κολάν, αλλά και πολύ οικονομικά βραδινά φορέματα για την disco όπως και ονειρεμένες μπλούζες με δαντέλα. Tα  jumpsuits  εδώ ξεκινούν από 9.99 ευρώ ενώ θα βρείς και dark τζιν πεντάτσεπα στην ίδια τιμή.

https://www.noobass.gr/

Αnel

Style is a mission. Γυναικεία ρούχα με στυλ & ποιότητα στην καλύτερη τιμή! Εδώ θα βρείτε τα φθηνά γυναικεία ρούχα ANEL. Γυναικεία ρούχα με πολύ σύγχρονο στυλ και ποιότητα, που απευθύνεται σε όλα τα γούστα: Ανακάλυψα εξαιρετικά οικονομικά πουλόβερ και φούτερ για casual ντύσιμο αλλά και πιο καλά ρούχα για βραδινές εξόδους. Υπάρχει και section με οικονομικά faux bijoux και ρολόγια.

Με μεγάλη ποικιλία σε φορέματα, μπλούζες, παντελόνια, πουκάμισα και άλλα γυναικεία ρούχα, η ANEL είναι o go-to προορισμός για κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει με το αψεγάδιαστο στυλ της κάθε μέρα.

https://www.anel-fashion.gr/
summersales_04.jpg


Fashion E Shop

Funky ρούχα, σέξι εντυπωσιακά outfits και πολλές επιλογές σε υποδήματα. Το fashioneshop.gr μου προσέφερε ποιότητα και πολύ δελεαστικές τιμές και δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Λάτρεψα τα σακάκια και τις ολόσωμες φόρμες ενώ βρήκα και πολύ ιδιαίτερα πουλόβερ. Οι εκπτώσεις του πολλές φορές αγγίζουν μέχρι και το 70%. Σε αγορές από 30 ευρώ και πάνω σου κάνει δωρεάν τα μεταφορικά.

https://www.fashioneshop.gr/eshop/

Sportistas

Άλλη μια εξαιρετικά συμφέρουσα ηλεκτρονική διεύθυνση, το Sportistas.com αποτελεί ένα online e market με προσφορές ως και 70% σε αθλητικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ αθλητικού ενδιαφέροντος για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Θα βρείτε δεκάδες επώνυμα είδη για τρέξιμο, γυμναστήριο, τένις, κολύμβηση και casual sport ένδυση, ενώ με την εγγραφή στο newsletter του λαμβάνετε και κουπόνι των 10€. Η αποστολή είναι δωρεάν.

https://www.sportistas.com/el

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ