Τα 4 καλύτερα ελληνικά online shops για να ψωνίσεις ΤΩΡΑ - AllYou.gr

Search

Τα 4 καλύτερα ελληνικά online shops για να ψωνίσεις ΤΩΡΑ

Sales, Sales, Sales!

20 Ιουλίου 2015
Συντάκτης : Kelly Novak

Όσο και εάν αγαπάμε τα sites Asos.com, Newlook.com και πολλά άλλα ξένα online μαγαζιά ρούχων, τις τελευταίες ημέρες είναι όλο και πιο δύσκολο να κάνουμε συναλλαγές με την πιστωτική μας κάρτα, όποτε και να ψωνίσουμε από αυτά. Επειδή, όμως, βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων και όσο και πιο περιορισμένα και αν μπορεί να είναι τα οικονομικά μας, είναι καλοκαίρι και θέλουμε να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, ενόψει των διακοπών.

Το online shopping είναι κάτι που έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας, και αυτό επιβεβαιώνεται από το το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον στην διάθεσή μας αρκετά ελληνικά e-shops, τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα -αυτές τις ημέρες όπου δεν μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές με το εξωτερικό- να βρούμε ρούχα που να έχουν καλές τιμές, ενδιαφέροντα ρούχα και φυσικά ποικίλους τρόπους πληρωμής!

Εγώ, επίλεξα τα 4 αγαπημένα μου ελληνικά e-shops, τα οποία μου τράβηξαν την προσοχή από την αρχή, για τα εντυπωσιακά ρούχα αλλά και την καλή ποιότητά τους.

Franandlili.gr 

Το online shop Fran and Lili, ξεχωρίζει για τα fun και πρωτότυπα σχέδια στα ρούχα του. Σε αυτό θα βρεις τα πάντα: Aπό ρούχα και αξεσουάρ, μέχρι και μαγιό, ενώ οι φετινές εκπτώσεις του αγγίζουν μέχρι και το 50%. Επίσης, τα μεταφορικά έξοδα για την Αττική είναι δωρεάν, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα μόνο 4 ευρώ.

summersales_01.jpg

Wecreateharmony.com 

Το We Create Harmony είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα ελληνικά e-shops, το οποίο περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία σε ελληνικά brands και σχεδιαστές. Εντυπωσιακά ρούχα και μοναδικά αξεσουάρ σε τιμές για όλα τα γούστα και “πορτοφόλια”, το e-shop με την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος δωρίζει μέρος του ποσού σε οργανώσεις και start-up εταιρείες. 

summersales_02.jpg

Thefashionfrog.com 

Το πιο νεανικό ελληνικό online shop είναι το The Fashion frog. Με ρούχα που ακολοθουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, σε εκπληκτικά καλές τιμές. Οι φετινές του εκτπώσεις φτάνουν μέχρι και το 40%.

summersales_03.jpg

E-outfit.com 

Funky ρούχα, σέξι εντυπωσιακά μαγιό και πολλά πολλά αξεσουάρ. Το e-outfit.com σου προσφέρει ποιότητα και καλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Οι εκτπώσεις του φέτος αγγίζουν μέχρι και το 70%.

summersales_04.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!