Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς να δέσω το μαντήλι μου σαν Γαλλίδα

Ο απόλυτος οδηγός για να δέσεις το μαντήλι σου σαν Γαλλίδα


Κέλλυ Νόβακ

Ποια από έμας δεν έχει λατρέψει –ή ζηλέψει- το στιλ των Γαλλίδων; Η έμφυτη κομψότητά τους και το αβίαστο στιλ τους, είναι αυτά που τις καθιστούν τα απόλυτα fashion icons, σε όλο τον κόσμο.

Γι’ αυτό και με την μόδα του δρόμου, έχουμε πλέον την ευκαιρία να κάνουμε ένα γρήγορο, διαδικτυακό «ταξίδι» μέχρι την Γαλλία, όπου μέσα από αυτό μπορούμε πάντα να βρίσκουμε νέους τρόπους για να ανανεώσουμε το στιλ μας.

Πώς να δέσεις το μαντήλι σου σαν Γαλλίδα;

Το μαντήλι είναι ένα αξεσουάρ που επιστρέφει δυναμικά στις ντουλάπες και στα looks μας και μέσα από αυτό το ταξίδι, έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέους τρόπους να το φοράμε. Οι Γαλλίδες το έχουν ενσωματώσει ήδη πάρα πολύ στις εμφανίσεις τους, με αποτέλεσμα να θέλουμε να κοπιάρουμε και εμείς τους ευφάνταστους τρόπους που το φοράνε. 

Αγαπημένα στιλ για να δέσεις το μαντήλι σου

Εγώ, επίλεξα τα 3 αγαπημένα μου στιλ, τα οποία με κέρδισαν για την πρωτοτυπία και την μοναδικότητά τους!

1. Headband: Δημιούργησε το πιο ξεχωριστό headband για τα μαλλιά, δένοντας δύο διαφορετικά μαντήλια μαζί. Δημιούργησε έναν φιόγκο με τις άκρες τους κι έπειτα δέσε το ενιαίο μαντήλι που έχεις δημιουργήσει γύρω από το κεφάλι σου.

scarves-01.jpg

2. Braided belt: Αυτή η ζώνη «πλεξούδα» είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τα τζιν και ψηλόμεσα παντελόνια σου. Πλέξε δύο ή και τρία διαφορετικά μαντήλια σαν μια κλασσική γαλλική πλεξούδα, αφήνοντας ελεύθερους μερικούς πόντους για να το στερεώσεις στο τέλος. Πέρασέ το από τις θηλιές του παντελονιού σου και θα έχεις την πιο ιδιαίτερη ζώνη.

scarves-02.jpg

3. Cross-body look: Εμπνευσμένο από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, το στιλ αυτό αποτελεί με σιγουριά τον πιο πρωτότυπο τρόπο να φορέσεις το μαντήλι. Πιάσε την ακριανές μύτες του μαντηλιού σου –για αυτό θα χρειαστείς ένα μεγάλο μαντήλι- δημιουργώντας ένα τρίγωνο. Έπειτα πέρασέ το διαγωνίως από τον δεξί ώμο και κάτω από την αριστερή σου μασχάλη και δέσε το καλά. Έτσι απλά, έχεις δημιουργήσει τον πιο εντυπωσιακό τρόπο να φορέσεις το μαντήλι.

scarves-03.jpg

Φωτογραφίες: vogue.com

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο