Skip to main content

FASHION NEWS

O Jaden Smith είναι το νέο πρόσωπο του Louis Vuitton

Και φωτογραφίζεται για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ καμπάνια ρούχων του!


Κέλλυ Νόβακ

Ο γιος του Will Smith, Jaden είναι ένα ιδιαίτερο παιδί. “Ιδιαίτερο” με την καλή έννοια. Έχει απασχολήσει τα μέσα τον τελευταίο καιρό είτε γιατί φόρεσε φόρεμα στην αποφοίτησή του, ή μια λευκή στολή του Batman στον γάμο του Kanye West και της Kim Kardashian, είτε γιατί η κοπέλα του έχει την τάση να κλέβει πανάκριβες επώνυμες τσάντες, είτε για τα πραγματικά ταλέντα του, όπως αυτό του ηθοποιού αλλά και τραγουδιστή (έχει και την δική του μουσική μπάντα).

Είναι σίγουρα ένα παιδί με μια –εναλλακτική- καλλιτεχνική φύση, την οποία εκφράζει με όποιον τρόπο μπορεί. Και επειδή το συμβατικό και βαρετό δεν μας αρέσει πάντα, γι’ αυτό και ο ίδιος μας τράβηξε την προσοχή όταν μάθαμε ότι είναι το νέο πρόσωπο του θρυλικού γαλλικού οίκου Louis Vuitton.

Θα μου πεις, τι το περίεργο και αντισυμβατικό έχει αυτό το νέο; Είναι το γεγονός ότι είναι το πρόσωπο της γυναικείας καμπάνιας του brand. Τώρα έχω την αμέριστη προσοχή σου; Ο Jaden, λοιπόν, πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του οίκου για την Spring/Summer ’16 συλλογή και το νέο το μάθαμε από το Instagram, όταν ο Nicolas Ghesquiere -καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton- ανέβασε μια φωτογραφία του Jaden από την φωτογράφηση με το caption: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω τον Jaden Smith στην νέα SS’16 καμπάνια, την οποία τράβηξε ο Bruce Weber»

Να σου πω την αλήθεια μου δεν με εκπλήσσει το γεγονός αυτό, ούτε από τον Jaden ούτε από τον Nicolas. Είναι -και οι δύο-  ευρηματικές προσωπικότητες στον χώρο της showbiz και αυτό, από μόνο του, είναι αναζωογονητικό. Γιατί, λοιπόν, να μην «σπάσουν» μια και καλή τα δεσμά του gender neutral ντυσίματος; Αυτή είναι πάντως μια καλή ευκαιρία!

lv_jadensmith_ss16_01.jpg

lv_jadensmith_ss16_02.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;