Skip to main content

FASHION NEWS

MadWalk 2016 by Aperol Spritz: Το σημαντικό Fashion & Music Project είναι γεγονός

Όταν η μόδα συναντάει τη μουσική!


Κέλλυ Νόβακ

Το MadWalk, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, διοργανώνεται και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά από το Mad. Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας αλλά και αγαπημένα νεανικά brands θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event, που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με μοναδικά Fashion Shows.

Με σκοπό να ενώσει τη μόδα και την μουσική, η εκρηκτική performer και fashion icon Δέσποινα Βανδή θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας, αυτή την χρονιά, για να γεφυρώσει αυτούς τους δυο τόσο συγγενικούς αλλά και τόσο διαφορετικούς χώρους.

To Aperol με το πιο fashionable cocktail, Aperol Spritz, θα συνοδεύσει και φέτος με τη μοναδική του γεύση και το ξεχωριστό πορτοκαλί του χρώμα, το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς.

Το φετινό MadWalk 2016 by Aperol Spritz θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στις 21.00 στις «Αποθήκες Μπήτρου».Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2016 by Aperol Spritz έχει ήδη ξεκινήσει!

Θέλεις να παρευρεθείς και εσύ στο εντυπωσιακό event; Προμηθεύσου το εισητήριό σου online στο www.viva.gr και στα καταστήματα Public & Public.gr, Παπασωτηρίου, Seven Spot, Ιανός & τηλεφωνικά στο 11876.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30