Skip to main content

FASHION NEWS

H ΝΕΑ συλλογή της Accessorize είναι άκρως καλοκαιρινή και… αισιόδοξη

#HelloSunshine!


Κέλλυ Νόβακ

Η αγαπημένη σου εταιρία αξεσουάρ παρουσιάζει την νέα της συλλογή για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016. Με μια άκρως φρέσκια και ευχάριστη διάθεση, υποδέχεται η Accessorize την νέα σεζόν. Σε μια καμπάνια που θα λατρέψεις -κυρίως για τα ειδυλλιακά τοπία από τις παραλίες του Cape Town- η καμπάνια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις τσάντες της νέας συλλογής και αποπνέει αισιοδοξία και ανεξάντλητη ενέργεια.

Το στόρι της καμπάνιας καλύπτει 4 μήνες, από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι και παρουσιάζει τις 6 θεματικές ενότητες της SS16 συλλογής: Legend, Iris, Havana, Seychelles, Atlantis και Souk. Η καμπάνια συνοδεύεται από το hashtag #hellosunshine, εμπνέοντας τους Αccessorizers να απολαύσουν τις ειδυλλιακές ημέρες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού παρέα με τη νέα SS16 Accessorize συλλογή!

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει φρέσκες και μοντέρνες προτάσεις από τα must-have αξεσουάρ της σεζόν. Koσμήματα με διακριτικό, γεωμετρικό design, κομψά torqs, statement earcuffs και μοντέρνα γεωμετρικά drop σκουλαρίκια. Η προσθήκη των rose-gold κοσμημάτων από την κλασική συλλογή Ζ for Accessorize, αποτελεί μια νότα φρεσκάδας στη διαχρονική αυτή σειρά, η οποία είναι ιδανική και για όλες τις ηλικίες.

Οι τσάντες ακολουθούν πιστά τις τελευταίες τάσεις, από τα basic backpacks και τα trendy saddlebags έως τα signature λαμπερά διακοσμημένα clutches. Η πρωτοποριακή σειρά από novelty bags παρουσιάζει νέα σχέδια εμπνευσμένα από vintage ραδιόφωνα, τον κλασικό κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο και το καλάθι του πικνίκ. Πίστεψέ με, θα τις λατρέψεις!

Η καλοκαιρινή beachwear συλλογή έρχεται ανανεωμένη με εντυπωσιακά κοχύλια στα bikini, χαριτωμένα crop tops και πολύχρωμα καφτάνια. Ένας μεγάλος αριθμός από style influencers επιλέγουν ζώνες, καπέλα, φουλάρια και σανδάλια, προτείνοντας άπειρους τρόπους και συνδυασμούς για ολοκληρωμένα looks.

Βρες την συλλογή σε όλα τα καταστήματα Accessorize, σε όλη την Ελλάδα.

Accessorize_SS16_01.jpg

Accessorize_SS16_02.jpg

Accessorize_SS16_03.jpg

Accessorize_SS16_04.jpg

Accessorize_SS16_05.jpg

Accessorize_SS16_06.jpg

Accessorize_SS16_07.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει