Skip to main content

FASHION NEWS

Είσαι fashion addict; Τότε ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στο Fashion Studio του ΜadWalk 2016 by Aperol Spritz!

Ραντεβού στο Athens Metro Mall!


Κέλλυ Νόβακ

Για πρώτη φορά, το MadWalk by Αperol Spritz ανοίγει τα φώτα της πασαρέλας πριν από το μεγάλο event, με ένα μοναδικό Sneak Preview στο Athens Metro Mall, προσκαλώντας όλες και όλους τους fashionistas να ζήσουν μια μοναδική fashion εμπειρία, που δεν έχει ξαναγίνει και μας στέλνει κατευθείαν στο MadWalk 2016 by Αperol Spritz!

Σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου στις 18:00, το Athens Metro Mall αποκτά ένα fashion φωτογραφικό πλατό, όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά κομμάτια από τις συλλογές των σχεδιαστών που θα συμμετέχουν στο MadWalk 2016 by Aperol Spritz.

Μοναδικές δημιουργίες των Deux Hommes, Stelios Koudounaris, Loukia Kyriakou, Mi-Ro, Apostolos Mitropoulos, Orsalia Parthenis, Dimitris Petrou, θα αποκαλυφθούν σε μια μοναδική fashion φωτογράφηση πριν τη μεγάλη βραδιά, μόνο για τους MadWalk Fans, που θα έρθουν να συμμετάσχουν στo Fashion Studio στο Athens Metro Mall. 

Οι Athens Metro Mall Fans θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επαγγελματική φωτογράφηση με haute couture ρούχα, αλλά και να την σχολιάσουν με τις αγαπημένες τους Fashion Bloggers που θα βρίσκονται εκεί.

Μπες, λοιπόν, στη σελίδα του MAD TV στο Facebook και δήλωσε συμμετοχή στο ειδικό tab http://goo.gl/09FNuW για το Fashion Studio του MadWalk by Aperol Spritz στο Athens Metro Mall και γίνε και εσύ μέρος αυτής της fashion γιορτής! Φωτογραφήσου στο ειδικά διαμορφωμένο Fashion Studio και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις όχι μόνο VIP θέσεις για την μεγάλη βραδιά αλλά και ένα total makeover στα παρασκήνια του MadWalk 2016 by Aperol Spritz.

Αν η μόδα είναι η ζωή σου, έλα να ζήσεις από κοντά τον πυρετό των προετοιμασιών, τα φλας, το glam της πασαρέλας!

Μην ξεχνάς, το Fashion Studio θα παραμείνει στον Athens Metro Mall και μετά το μεγάλο event, όπου μπορείς να συνεχίσεις να το επισκέπτεσαι και να φωτογραφίζεσαι μπροστά του, ανεβάζοντας την πιο fashion πόζα σου στα social media με τα hastags #AthensMetroMall, #Madwalk16 και  #AperolSpritz μέχρι τις 17 Απριλίου και να κερδίσεις προσκλήσεις για το Madwalk 2016 by Aperol Spritz!

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»