Skip to main content

FASHION NEWS

World Recycle Week: Η Η&Μ στο πλευρό της… μάνας Γης

Μόδα για καλό σκοπό!


Κέλλυ Νόβακ

Επειδή εδώ στο AllYou αγαπάμε το περιβάλλον, κάθε φορά που μαθαίνουμε νέα που αφορούν στην βοήθεια που μπορούμε να του "προσφέρουμε", θέλουμε να τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Το αγαπημένο σου brand Η&Μ, σε συνεργασία με το κανάλι ΣΚΑΙ συνδυάζει την προστασία του περιβάλλοντος με τη μόδα. Τι κάνει; Διοργανώνει μια καµπάνια για τη συγκεντρώσει 20 τόνους ανεπιθύµητων ή µεταχειρισµένων ρούχων από τους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, στα 33 καταστήµατα της εταιρείας. Για κάθε σακούλα που ανακυκλώνεις, η Η&Μ σου δίνει δώρο 2 κουπόνια µε 15% έκπτωση σε ένα είδος της επιλογής σου.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί µέρος του στόχου της H&M να δηµιουργήσει έναν κλειστό κύκλο ανατροφοδότησης στη µόδα, ανακυκλώνοντας ανεπιθύµητα ρούχα, για να κατασκευάζει ανακυκλωµένες υφαντουργικές ίνες για καινούργια προϊόντα.  

Για την αυξήση της ευαισθητοποίησης, η Η&Μ µε την υποστήριξη του ΣΚΑΪ, διοργανώνει ένα µοναδικό happening µε live σύνδεση του ΣΚΑΪ από το κατάστηµα της Η&Μ στην Ερµού 54, στις 23 Απριλίου, που θα κρατήσει όλη την ηµέρα και θα αναµεταδίδει συνεντεύξεις, µουσική και νέα, µε επίκεντρο το περιβάλλον.

Ακόμη, για να σηµατοδοτήσει το πρώτο World Recycle Week, η H&M σκοπεύει να συγκεντρώσει περισσότερα υφάσµατα από ποτέ, µέσω της συνεχούς πρωτοβουλίας Garment Collecting.

Θέλεις να βοηθήσεις και εσύ την ενέργεια αυτή; Δημιούργησε τα δικά σου βίντεο χρησιµοποιώντας το hashtag #HMrehaul, φέρε τα ρούχα σου σε οποιοδήποτε κατάστηµα της H&M και γίνε µέρος ενός παγκόσµιου κινήµατος στη µόδα.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τα προγράµµατα Garment Collecting και Close the Loop, μπες στο εδώ.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα