Skip to main content

FASHION NEWS

Ανακύκλωση ΤΩΡΑ: Η Calzedonia σού δείχνει πώς να ανακυκλώσεις και εσύ τα ρούχα σου

Βγες κερδισμένη!


Κέλλυ Νόβακ

Αγαπάμε την Γη και το περιβάλλον, άρα αγαπάμε και το γνωστό brand ρούχων Calzedonia. Γιατί; Πέρα από τα μοναδικά του σχέδια σε εσώρουχα, μαγιό και ρούχα, έχει και περιβαντολλογική συνείδηση. Και με την παρακάτω ενέργεια το αποδεικνύει εκατό τοις εκατό. 

Σε συνεργασία, λοιπόν, με την I:CO, δίνει «νέα ζωή» στα ρούχα που δεν χρειάζεσαι πλέον, αφού τα ανακυκλώνει ως υλικά, με στόχο να παραχθούν νέα προϊόντα.

Ανακάλυψε και εσύ την ενδιαφέρουσα αυτή πρωτοβουλία σε ένα από τα καταστήματα Calzedonia, φέρνοντας  ρούχα όπως παρεό και γενικά Beachwear, αλλά και αξεσουάρ (καπέλα, σαγιονάρες, τσάντες θαλάσσης) κάθε μάρκας που δεν χρειάζεσαι, στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης.

Για κάθε ρούχο που ανακυκλώνεις και χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνεις ταυτόχρονα κάποια αγορά, θα λάβεις ένα κουπόνι αντίστοιχης αξίας με τα κομμάτια ρουχισμού που αφήνεις.

Η αξία των κουπονιών ανάλογα με τα ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ που διαθέτεις για ανακύκλωση διαμορφώνεται ως εξής:

Για κάθε γυναικείο μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 5€ για να αγοράσεις ένα μαγιό ή Beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

Για κάθε αντρικό μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 3 €, για να αγοράσεις ένα αντρικό μαγιό ή Beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

Για κάθε παιδικό μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 2€, για να αγοράσεις ένα παιδικό μαγιό ή Βeachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

*Τα κουπόνια δεν έχουν προσθετική αξία: μόνο ένα κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε αγορά μαγιό ή Beachwear. Tέλος, τα κουπόνια πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέχρι 30/06/2016, σε κάθε κατάστημα Calzedonia. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί μόνο σε μία καταναλωτική πράξη και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

Τι λες; Φύγαμε για Calzedonia;

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30