Skip to main content

FASHION NEWS

H Garance Doré συνεργάζεται με το Massimo Dutti

Και το αποτέλεσμα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι πλέον από τις πιο γνωστές φωτογράφους μόδας. Η Garance Doré, παρέα με τον σύντροφό της Scott Schuman, γνωστό και ως Mr. Sartorialist, ξεκίνησαν ένα νέο είδος κινήματος και άνοιξαν μια νέα σελίδα στην ιστορία της μόδας: Αυτή του “street style. Δίχως αυτούς η μόδα δεν θα ήταν το ίδιο σήμερα. Οπότε, είναι εύλογο όταν ένα brand σαν το αναγνωρισμένο Massimo Dutti να θέλει την πολύτιμη συνεισφορά της για την δημιουργία της νέας του κολεξιόν. Και αυτό γιατί η Doré έχει αυτό το συγκεκριμένο “je ne sais quoi” που εκτιμάται ιδιαίτερα στη “gotha fashion”.

Το blog της, www.garancedore.fr/en, έχει περισσότερες από 3 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα από όλο τον κόσμο, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram @GaranceDoré έχει 524.000 followers. Εκτός από την επιτυχία της στο web, έγραψε ένα ευφυές editorial για την έκδοση του Love Style Life, ένα βιβλίο που συνδυάζει εικόνες, φωτογραφίες, κολάζ, προσωπικές μαρτυρίες και έναν οδηγό για να κατακτήσουμε το αβίαστο σικ. 

Μούσα για πολλούς εκδοτικούς οίκους και premium καμπάνιες, έχει αναφορές τις Katherine Hepburn, Françoise Sagan και Romy Schneider. Αυτή η avant-garde και οραματίστρια καλλιτέχνης, λοιπόν, άφησε το προσωπικό στίγμα της στην κολεξιόν της Massimo Dutti για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, με μια ιστορία μόδας που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, την πόλη όπου ζει σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι ένα οδοιπορικό σε μια κανονική μέρα στη ζωή αυτής της πολύπλευρης γυναίκας, ξεκινώντας από το χώρο δουλειάς της, όπου φωτογραφίζεται ως η ανεξάρτητη, σκληρά εργαζόμενη και πολύ σικ γυναίκα που είναι

Μια σειρά από άνετα, κομψά, ποιοτικά και σύγχρονα ρούχα επιλέχθηκαν για τη φωτογράφιση, περιλαμβανομένων κάποιων που τονίζουν το garçon στιλ, χαρακτηριστικό της Garance Doré. Το αποτέλεσμα είναι τέλειοι συνδυασμοί, για κάθε ώρα της ημέρας.

Από ανδροπρεπή looks, με κεντρικό στοιχείο ένα ανδρικό πουκάμισο, σε total white looks -αγαπημένα αυτή την άνοιξη, μέχρι το αξεπέραστο Little Black Dress. Όλα συνδυάζονται απόλυτα με επιλεγμένα must have αξεσουάρ από τη νέα κολεξιόν, σε κάμελ και μαύρο δέρμα, ιδανικά να συμπληρώσουν το look για το γραφείο ή ένα χαλαρό πάρτι. 

GaranceDore4MassimoDutti-01.jpg

GaranceDore4MassimoDutti-02.jpg

GaranceDore4MassimoDutti-03.jpg

GaranceDore4MassimoDutti-04.jpg

GaranceDore4MassimoDutti-05.jpg

GaranceDore4MassimoDutti-06.jpg

GaranceDore4MassimoDutti-07.jpg

GaranceDore4MassimoDutti-08.jpg

  

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.