Skip to main content

FASHION NEWS

Xορός, γυμναστική, διασκέδαση ΚΑΙ μόδα όλα σε ένα event

Τι είδαμε στο εντυπωσιακό DanceXChallenge της Reebok!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω αν σου το έχω αναφέρει, αλλά είναι εδώ και ένας χρόνος που έχω… πωρωθεί με την γυμναστική, περισσότερο από ανάγκη να νιώσω πιο «υγιές» και δυνατό το σώμα μου, παρά για να αδυνατίσω. Βέβαια, αυτά τα δύο έρχονται... πακέτο και όταν βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα στο σώμα σου, πορώνεσαι όλο και περισσότερο.

Σε αντίστοιχη φάση βλέπω να είναι και πολλές γυναίκες ή μάλλον πολύς κόσμος (δηλαδή άντρες και γυναίκες) στην Ελλάδα. Από εκεί που σαν λαός δεν γυμναζόμασταν καθόλου, τελευταία έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε στην λογική τoυ «νους υγιής, εν σώματι υγιεί». Θέλεις γιατί είναι οι τάσεις και η μόδα τέτοια; Ίσως γιατί υπάρχει η ίδια ανάγκη που ένιωσα και εγώ, να ισχύει όλο και περισσότερο; Όπως και να έχει, τα καλά νέα είναι ότι ο Έλληνας και η Ελληνίδα πλέον γυμνάζονται. Και αυτό το αποδεικνύουν τα πρόσφατα challenges, στα οποία έχει «βαλθεί» η Reebok Greece να μας... μυήσει.

Σε τι αναφέρομαι; Σε περίπτωση που δεν είσαι ήδη ενήμερη, η Reebok διοργάνωσε και διοργανώνει 4 challenges διαφορετικών ειδών γυμναστικής, σε 4 διαφορετικές χρονικές περιόδους (με πάνω-κάτω 2 εβδομάδες απόσταση) και σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά. Η πρώτη πρόκληση αφορούσε Crossfit και πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και η δεύτερη ήταν εκγύμναση του σώματος με χορό! Σε αυτό το Challenge είπα να προκαλέσω και εγώ το εαυτό μου, το Σάββατο 31 Μαΐου και με χαρά και βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι η πρόκληση στέφθηκε με επιτυχία.

Για αυτή την επιτυχία ήμουν σαφέστατα σίγουρη από την στιγμή που φόρεσα τα Ζ Pump it Fusion 2.0 αθλητικά παπούτσια της Reebok, αλλά κυρίως από τότε που μπήκα στον πολυχώρο του Fuzz Live Music Club, όπου και πραγματοποιήθηκε το πρωτότυπο αυτό event. Γυναίκες και άντρες απ’ όλη την Αθήνα διασκέδασαν το απόγευμα του Σαββάτου με τις χορευτικές κινήσεις και καθοδηγήσεις των trainers Gio Pap και Παναγιώτη Κατσαούνου. Οι δυναμικοί dance ήχοι, οι συναρπαστικές χορογραφίες και η ενέργεια των δύο dance trainers κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν όλους! Λάτρεις –και μη- του χορού επιδόθηκαν σε ένα δίωρο μαραθώνιο, με μόνο αντίπαλο τον ίδιο τους τον εαυτό!

Δέξου και εσύ την επόμενη πρόκληση της Reebok και δήλωσε συμμετοχή στο 3ο XChallenge. Ο trainer Μιχάλης Καφετζής θα δοκιμάσει τα όρια σου σε ένα απαιτητικό Bootcamp workout, πιστό στις αξίες της Reebok και στη φιλοσοφία του “Gym is Everywhere”! Τόπος συνάντησης είναι το Πάρκινγκ Παυλίδη (Αλκμήνης 12, Κάτω Πετράλωνα), το Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 18:30 μ.μ. Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο: www.reebokxchallenge.gr.

Εάν επιθυμείς να δοκιμάσεις τα όριά σου και να μάθεις μέχρι πού μπορούν να φτάσουν με τη σκληρή άσκηση μπορείς να επισκέπτεσαι γενικά το reebokxchallenge.gr, προκειμένου να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα για τα πιο απαιτητικά workouts.

Με το Xchallenge, η Reebok αποδεικνύει τη σημασία που έχει η άσκηση στη ζωή μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι με το tough fitness εξελισσόμαστε σωματικά και πνευματικά και γινόμαστε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Το επόμενο Xchallenge έρχεται! Αντέχεις την πρόκληση;

2challengexreebok-01.jpg

2challengexreebok-02.jpg

2challengexreebok-03.jpg

2challengexreebok-04.jpg

2challengexreebok-05.jpg

2challengexreebok-06.jpg

2challengexreebok-07.jpg

2challengexreebok-08.JPG

Στο τέλος του event, όλοι οι συμμετοχές ανταμοίβονται για την προσπάθειά τους με προνομιακές τιμές σε προϊόντα της collection SS16 της Reebok, από τα καταστήματα και το e-shop του Cosmos Sport.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30