Skip to main content

FASHION NEWS

Φέτος το δικό μου καλοκαίρι θα είναι… μαγικό

Για να είναι και το δικό σου, δες την νέα συλλογή της Pandora


Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει κάτι που πάντα με… ελκύει στην εποχή αυτή του καλοκαιριού.

 pandorajune_3.jpgΠάντα ένιωθα πιο ελεύθερη και πιο ανάλαφρη στο να εκφραστώ σαν άνθρωπος, γενικότερα. Στο να δημιουργήσω νέες ιστορίες και περιπέτειες για τον εαυτό μου, με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Μέσα από τις διακοπές που επιλέγω να κάνω, μέσα από τις εμφανίσεις μου ακόμη. Γιατί αν μη τι άλλο, η μόδα αποτελεί για εμένα έναν σημαντικό τρόπο για να εκφραστώ σαν προσωπικότητα. Για να «πω» μέσα από μια εμφάνισή μου, τα ρούχα μου, τα αξεσουάρ μου, τη δική μου ιστορία αν θες.  Και φέτος το καλοκαίρι, νιώθω ότι θα είναι το καλοκαίρι μου. Θα είναι αυτή η χρονιά στην οποία θα πω επιτέλους την δική μου «ιστορία» μέσα από τις εμφανίσεις μου, πιο σίγουρη από κάθε άλλη χρονιά. Νομίζω ότι νιώθω αυτή τη σιγουριά, γιατί με εμπνέει απόλυτα η νέα καλοκαιρινή συλλογή κοσμημάτων της Pandora.

Να σου τονίσω ότι για εμένα τα κοσμήματα πάντα έπαιζαν και παίζουν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μου. Και ειδικά τώρα, που έχω την επιλογή ανάμεσα σε δύο ολόφρεσκες συλλογές από το αγαπημένο αυτό brand, είναι απ’ όπου αντλώ και αυτή την σιγουριά που σου έλεγα πριν. 

pandorajune_1.jpg Φέτος λοιπόν, θα… ξεδιπλώσω μαζί με την Pandora ιστορίες εμπνευσμένες από τη μαγεία της Ανατολής, την ομορφιά της θάλασσας και τη χαρά των διακοπών. Η καλοκαιρινή συλλογή της με ταξιδεύει ήδη σε μέρη εξωτικά που έχουν άρωμα Ανατολής. Λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ανατολή. Αγαπώ σχέδια σαν αυτά του πανέμορφου λουλούδι του λωτού και γενικά ό,τι έχει να κάνει με αυτή την κουλτούρα.

Oriental Bloom...

 Η Pandora λοιπόν, με την σειρά “Oriental Bloomδημιουργεί σχέδια από βεντάλιες, origami τα οποία συνδυάζονται με oriental patterns και γεωμετρικά μοτίβα, συνθέτοντας μοναδικές δημιουργίες, διακοσμημένες με σμάλτο και κυβική ζιρκόνια, σε έντονες κόκκινες και ροζ αποχρώσεις.

pandorajune_8.jpg

...and Holiday Fun!

pandorajune_4.jpg Πώς να μην λατρέψω μια τέτοια συλλογή;

Αλλά να σου πω κάτι; Καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, τη μυρωδιά της αρμύρας, τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα και την γενικότερη αυτή χαρά των διακοπών, δεν νοείται.

Με τη σειρά ‘’Holiday Fun”, η ηρεμία της θάλασσας αποτυπώνεται πάνω σε εκθαμβωτικά κοσμήματα, διακοσμημένα με τυρκουάζ πέτρες και αυθεντικά Murano, που θυμίζουν τις αποχρώσεις που παίρνει το νερό όταν το διαπερνούν οι αχτίδες του ήλιου και δείχνουν σαν να είναι βγαλμένα από όνειρο. Σύμβολα εμπνευσμένα από την ομορφιά του ωκεανού, όπως ο αστερίας, μας μεταφέρουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι κάτω από το βυθό.

Και επειδή νιώθω αρκετά σε… τροπική διάθεση, δεν θα παραλείψω ούτε τα πιο ιδιαίτερα σύμβολα (εκπληκτικής δεξιοτεχνίας), όπως είναι ο τροπικός παπαγάλος, που για κάποιο λόγο θυμίζουν τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά της αγαπημένης μου αυτής εποχής!

adv_pandora_summercollection2016_06.jpgadv_pandora_summercollection2016_08.jpg

Τη σειρά συμπληρώνουν φρουτένια, παιχνιδιάρικα σύμβολα σε ζεστά καλοκαιρινά χρώματα, με χειροποίητες λεπτομέρειες όπως το καρπούζι, η φράουλα και τα κεράσια, σήματα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού.

pandorajune_9.jpg

 pandorajune_10.jpgΠώς να μην αγαπάω αυτή την εποχή λοιπόν; Και πώς να μην νιώθω την ανάγκη να εκφραστώ σαν άνθρωπος, όταν με εμπνέει τόσο μια τέτοια συλλογή; Δεν ξέρω για εσένα, αλλά το δικό μου καλοκαίρι πάντως είναι έτοιμο για να… γράψει τις δικές του ιστορίες.

Μη χάνεις στιγμή, κάνε τώρα την αγορά σου online στο www.pandorashop.gr

Για περισσότερη έμπνευση, μπες στο www.pandora.net και στο https://www.facebook.com/PandoraGreece

Ανακάλυψε τον κόσμο της Pandora στο πλησιέστερο κατάστημα: http://www.pandora.net/el-gr/stores

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.