Skip to main content

FASHION NEWS

Gazelles, drones και πολλοί celebrities στο εντυπωσιακό launch party της Adidas

Old is the future!


Κέλλυ Νόβακ

Για το μεγάλο comeback των πολυαγαπημένων Gazelle της Adidas, σου έχω μιλήσει ήδη. Το μοντέλο αυτό αποδεικνύει -για άλλη μια φορά- τη διαχρονικότητα του σχεδίου του με την επανέκδοσή του. Φυσικά, το γνωστό sportswear brand έπρεπε να το γιορτάσει. Και ένα τέτοιο celebration ούτε εμείς στο AllYou, ούτε πολύς ακόμη κόσμος από τον χώρο της μόδας –και όχι μόνο- θα μπορούσε να το χάσει!

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου, λοιπόν, στον μοναδικό και άκρως industrial χώρο του Μεταλλουργείου στον Κεραμεικό, τα Gazelle… επέστρεψαν και επίσημα σε ένα πολυδιάστατο σκηνικό, εμπνευσμένο από την πολυετή ιστορία του θρυλικού sneaker. Με κεντρικό μήνυμα “Steal from history. Nothing is sacred”, το party των adidas Originals για το Gazelle «γέμισε» με εικόνες και pop, ταξιδεύοντας όλους όσοι ήταν εκεί πίσω στα 90’s.

Οι αναμνήσεις των φίλων των adidas Originals ήταν σε πρώτο πλάνο με ένα μοναδικό collage που δημιουργήθηκε από εικόνες και «ατάκες», δείχνοντας ποια είναι ‘Τα δικά μας ‘90s’. Highlight της βραδιάς ήταν η παρουσίαση του iconic sneaker με σημείο αναφοράς το fashion icon των ‘90s, Kate Moss.

Τα νέα χρώματα του θρυλικού sneaker, αποκαλύφθηκαν ζωντανά με ένα πρωτότυπο digital arts fashion show, συνδυασμένα με 4 διαφορετικά looks για όλες τις περιστάσεις, ενθουσιάζοντας τους fans: Το στιλ που επιλέγεις για να βγεις για ένα χαλαρό ποτό στην πόλη, το street look που δεν αποχωρίζεσαι στην καθημερινότητα σου, το business ντύσιμο που διαλέγεις για το γραφείο και το minimal στυλ για πιο ρομαντικές και ανάλαφρες εμφανίσεις, όλα συνδυάστηκαν άψογα με το Gazelle αποδεικνύοντας ότι, όπως και στα 90’s έτσι και σήμερα, το αγαπημένο sneaker ενσωματώνεται στην pop κουλτούρα της εποχής και παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς ήταν μεταξύ άλλων, η front-woman του band Puta Volcano, Άννα Παπαθανασίου (Luna Stoner) και o recording artist Kareem Kalokoh, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους που φόρεσαν το Gazelle σε φωτογράφιση για το εξώφυλλο γνωστών free press της Αθήνας. Το ρυθμό της βραδιάς έδωσε ο DJ Chevy παίζοντας βινύλια με new-disco, electronic funk, jazz, soul, και dance κομμάτια, συνδυάζοντας με τη σειρά του τους ήχους του σήμερα με ακούσματα από προηγούμενες δεκαετίες.

Το Gazelle βρίσκεται ήδη στα adidas Stores και σε επιλεγμένα sneakers stores σε όλη την Ελλάδα.

Remember the future #gazelle #adidasOriginals

adidas Gazelle_launch_01.jpg

Kareem Kalokoh

adidas Gazelle_launch_02.jpg

Στιγμιότυπο της βραδιάς

adidas Gazelle_launch_03.jpg

Στιγμιότυπο της βραδιάς

adidas Gazelle_launch_04.jpg

Άννα Παπαθανασίου (Luna Stoner)

adidas Gazelle_launch_05.jpg

Εγώ, στον εντυπωσιακό χώρο του Μεταλλουργείου 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.