Skip to main content

FASHION NEWS

Ένα πάρτι γεμάτο λάμψη (και κοσμήματα)

Η παρουσίαση της νέας συλλογής Pandora! 


Κέλλυ Νόβακ

Φυσικά και ένα brand κοσμημάτων τόσο σημαντικό όσο η Pandora δεν θα μπορούσε παρά να γιορτάσει την νέα του συλλογή, με τον πιο κομψό και λαμπερό τρόπο. Σίγουρα ο χώρος του City Bistro στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ένα βασικό, πρώτο βήμα για να καταλάβουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι του event το γεγονός ότι αυτή η βραδιά πρόκειται να είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστή.

Φυσικά, όταν αντικρίσαμε τα μοναδικά κοσμήματα της νέας συλλογής, μπορούσαμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το event θα ήταν πραγματικά (και κυριολεκτικά)… υπέρλαμπρο.

Έτσι, λοιπόν -και χωρίς καμία υπερβολή- μπορώ να σου διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν μόνο ο χώρος λαμπερός, αλλά και η A/W ’16 συλλογή του αγαπημένου brand, Pandora. Αγαπημένο λέω, και αυτό ίσως γιατί έχει βρει την συνταγή για την επιτυχία. Να είναι άραγε το γεγονός ότι κάθε στολίδι του και κάθε κόσμημά του γίνεται στο χέρι από εξειδικευμένους χρυσοχόους; Να είναι τα μοναδικά σχέδια εμπνευσμένα από τις αγαπημένες σου γιορτές, τις παλιότερες και πιο «ρομαντικές» εποχές, τις πιο glamorous στιγμές μας; Σίγουρα είναι όλα αυτά και πολλά, άλλα σε διαβεβαιώνω ότι -για άλλη μια σεζόν- με τα κοσμήματα της Pandora πρόκειται να έχεις αξέχαστες στιγμές (αυτό είναι και το μότο του brand εξάλλου).

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα όποιος μου το εγγυάται αυτό, δεν μπορώ παρά να τον εμπιστευτώ. Και στην περίπτωση της Pandora αυτό είναι: Σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Έτσι, όπως πρέπει να είναι όλες σου οι ανθρώπινες σχέσεις. Ε, με την Pandora έχεις δύο σε ένα. Πρόσθεσε και το κομμάτι του διαχρονικού στιλ στα παραπάνω…

Απόλαυσε παρακάτω τις (αξέχαστες) στιγμές που ζήσαμε στο event!

2016_event_pandora_02.jpg

2016_event_pandora_03.jpg

2016_event_pandora_04.jpg

2016_event_pandora_05.jpg

2016_event_pandora_06.jpg

2016_event_pandora_07.jpg

2016_event_pandora_08.jpg

Τώρα μπορείς να ανακαλύψεις τις συλλογές PANDORA και στα 3 νέα Concept Stores στην Πάτρα (Αγ. Νικολάου 2 & Αγ. Ανδρέου 67), την Καλαμάτα (Αριστομένους 48) και τη Μύκονο (Πλ. Αγ. Κυριακής).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο το www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή κάνε τις online αγορές σου στο www.pandorashop.gr .

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά