Skip to main content

FASHION NEWS

Jaden & Willow Smith: Η συναρπαστική φωτογράφησή τους για το Interview Magazine

Άψογες φωτογραφίες!


Κέλλυ Νόβακ

Εάν η νέα γενιά εφήβων επηρεαστεί από αυτά τα δύο παιδιά, τότε ίσως και ο κόσμος της τέχνης (και της μόδας), να γίνει έστω και λίγο καλύτερος. Γιατί όταν πρόκειται για τα αδέρφια Smiths, Jaden και Willow (ο πατέρας τους δεν είναι άλλος από τον Will Smith), τότε μιλάμε για την μια νέα γενιά ανθρώπων με μια τέτοια καλλιτεχνική φύση, τόσο φρέσκια και σχεδόν…. εξωγήινη που δεν μπορεί παρά να αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Ίσως να σου φαίνονται λίγο υπερβολικά τα λόγια μου, αλλά αυτά τα δύο πρόσωπα πρωτοπορούν με τον δικό τους τρόπο κάθε φορά, προκαλώντας –θετικά- και σιγά-σιγά βάζοντας και αυτοί το χεράκι τους, αλλάζοντας λίγο τα δεδομένα με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την μόδα και την τέχνη.

To ίδιο φαίνεται να πρόσεξαν και σε αυτούς οι editors του Interview Magazine οι οποίοι τους επέλεξαν για τα πρόσωπα που θα κοσμήσουν το τεύχος Σεπτεμβρίου. Η φωτογράφηση; Out of this world. Αλλά το ίδιο και η συνέντευξη την οποία ανέλαβε ο Pharell Williams. Τα της συνέντευξης θα σε αφήσω να τα ανακαλύψεις από μόνη σου, αλλά την φωτογράφηση θα στην παρουσιάσω ευθύς αμέσως. Και προετοιμάσου. Γιατί ο Steve Klein (φωτογράφος) σε συνεργασία με τον fashion editor Karl Temlper έκαναν πάλι… θαύματα και απέδωσαν άψογα στιλιζαρισμένες φωτογραφίες.

Τα αδέρφια Smith έδωσαν και αυτά τον καλύτερο ή μάλλον τον πραγματικό τους εαυτό και απέδωσαν και αυτοί με την σειρά τους, σαγηνευτικές φωτογραφίες, ενώ υποστήριξαν άψογα τις δημιουργίες των Chanel Haute Couture, Burberry, Rick Owens, Sacai και πολλών άλλων.

 

Απόλαυσε λοιπόν την φωτογράφηση!

Willow-Jaden-Smith-Interview-Magazine-September-2016-Cover-Photos01.jpgWillow-Jaden-Smith-Interview-Magazine-September-2016-Cover-Photos03.jpgWillow-Jaden-Smith-Interview-Magazine-September-2016-Cover-Photos05.jpgWillow-Jaden-Smith-Interview-Magazine-September-2016-Cover-Photos07.jpgWillow-Jaden-Smith-Interview-Magazine-September-2016-Cover-Photos10.jpgWillow-Jaden-Smith-Interview-Magazine-September-2016-Cover-Photos13.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός