Skip to main content

FASHION NEWS

Το PureBOOST X της adidas είναι το πιο high fashion running παπούτσι

Με αυτό το νέο μοντέλο της adidas που σχεδιάστηκε από γυναίκες για γυναίκες, θα εκπέμπεις διαρκώς θετική ενέργεια.


Κέλλυ Νόβακ

Πρόσεξε καλά γιατί αυτό που πρόκειται να σου πω, είναι γυναικεία υπόθεση. Αυστηρά γυναικεία υπόθεση. Γιατί όταν έχεις ένα brand, τόσο καινοτόμο σαν την adidas που σέβεται και αγαπάει τις γυναίκες και θέλει να τις βλέπει να εκπέμπουν διαρκώς θετική ενέργεια, τότε ξέρεις ότι πρόκειται να σου μιλήσω σοβαρά.

Μέχρι τώρα το να βρεις την όρεξη και κυρίως την θετική ενέργεια για να τρέξεις και να γυμναστείς, αφορούσε την διάθεση και την ψυχολογία σου. Τώρα όμως η adidas αλλάζει τα δεδομένα, με την κυκλοφορία του νέου PureBOOST X μοντέλου. Το PureBOOST X είναι ένα μοναδικό παπούτσι running που έχει φτιαχτεί από γυναίκες για γυναίκες, θέλοντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου και να σου χαρίσει ατελείωτη θετική ενέργεια

Λόγω της μοναδικής κατασκευής του -η χαρακτηριστική προσαρμοζόμενη καμάρα του PureBOOST X σε συνδυασμό με το σύστημα των κορδονιών του, αγκαλιάζουν το πόδι και δημιουργούν ένα μοναδικό σύστημα υποστήριξης με άψογη εφαρμογή που μπορεί και προσαρμόζεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του ποδιού που διαθέτει κάθε γυναίκα-, μπορείς τώρα να βρεις το κίνητρο για να πετύχεις τους στόχους σου.

Βασισμένο σε πολυετή έρευνα και δοκιμές με γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η adidas έχει δημιουργήσει ένα κομψό παπούτσι, με λεπτό σχήμα που αγκαλιάζει και κολακεύει το πόδι. Ενώ τα περισσότερα γυναικεία παπούτσια running μέχρι πρότινος αποτελούσαν προσαρμογή των αντρικών, το PureBOOST X σχεδιάστηκε με επίκεντρο τη γυναίκα, συνδυάζοντας μοναδικά το στυλ με τις κορυφαίες τεχνολογίες και τις επιδόσεις. Έτσι δημιουργήθηκε το πιο high fashion running παπούτσι μόνο για γυναίκες.

adv-adidas-PBX-01.jpg

Το επάνω μέρος του PureBOOST X, με την ειδική ελαστική πλέξη, σού χαρίζει ένα μοντέρνο look, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο γυναικείο πόδι να αναπνέει, κρατώντας σε δροσερή και άνετη - ό,τι κι αν κάνεις.

Το PureBOOST X διαθέτει επίσης την καινοτόμα ενδιάμεση σόλα BOOST σε όλο το μήκος, φτιαγμένη από χιλιάδες μικροκάψουλες τεχνολογίας BOOST™, που σου εξασφαλίζει μέγιστη επιστροφή ενέργειας σε κάθε σου βήμα. Μια μόνο δοκιμή θα σε κάνει να νιώσεις την αίσθηση ότι περπατάς πάνω σε αφρό με το που τα φορέσεις. Η εξωτερική σόλα Stretch Web σου χαρίζει ευελιξία και διευκολύνει τη φυσική κίνηση του πέλματος κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι συνέχεια του ποδιού.

adv-adidas-PBX-03.jpg


Το PureBOOST X είναι ήδη διαθέσιμο στα adidas Stores και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε απίθανες χρωματικές αποχρώσεις, όπως το Ray Red, που θα γίνει το must για την γκαρνταρόμπα σου, για τις αθλητικές σου δραστηριότητες ή για τις βόλτες σου.

adv-adidas-PBX-04.jpgadv-adidas-PBX-05.jpgadv-adidas-PBX-06.jpg

Το μοναδικό design του PureBOOST X θα γίνει το αγαπημένο σου fashion item το οποίο θα φοράς όχι μόνο στο τρέξιμο, αλλά και στις υπόλοιπες casual εμφανίσεις σου. Από φορέματα, παντελόνες culottes μέχρι και με τους πιο urban, sporty συνδυασμούς, θα φοράς το PureBOOST Χ διαρκώς, ενώ παράλληλα θα σου προσφέρει θετική ενέργεια. Τι καλύτερο από αυτό;

 Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο PureBOOST X, επισκέψου το www.adidas.gr/pureboost_x. 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα