Skip to main content

FASHION NEWS

Όταν ο Marc Jacobs ζευγάρωσε εντυπωσιακά τον Boy George με τη rave

Τη νέα συλλογή του Marc Jacobs για την Άνοιξη 2017, πρέπει να τη δεις.


Κέλλυ Νόβακ

Και ναι, για άλλη μια φορά κατάφερε να μιλάμε μόνο για αυτόν. Και ναι, «έσπασε» το Internet καθώς όλοι θέλησαν να μιλήσουν για τα -φημισμένα πλέον- χρωματιστά dreadlocks που είδαμε να φορούν τα μοντέλα στην πασαρέλα. Και ναι, παρόλο που ο Marc Jacobs δεν είναι από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές, κατάφερε να κάνει και τον πιο δύσπιστο να πίνει νερό στο όνομά του. Γιατί όταν αποφασίζεις να αποτίσεις φόρο τιμή σε έναν θρύλο της ποπ μουσικής (βλ. Boy George) αλλά να το κάνεις με τον πιο ψυχεδελικό τρόπο, τότε σου αξίζουν εύσημα. Αυτά αξίζουν δικαίως λοιπόν στον αμερικανό σχεδιαστή ο οποίος «έκλεισε» την Πέμπτη το βράδυ την Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη.

Και κάπως έτσι μέσα σε μερικά looks, o Jacobs αναβίωσε τα φημισμένα rave parties των ‘90s πάνω στην πασαρέλα και δεν θα μπορούσε να μην φέρει το καλύτερο team μοντέλων με ονόματα σαν αυτά της Joan Smalls, Gigi & Bella Hadid, Taylor Hill, Karlie Kloss, Irina Shayk, Kendall Jenner, Andriana Lima κ.ά για να τα… σπάσουν με τον τρόπο τους φυσικά.

Έτσι λοιπόν οι δερμάτινες κολλητές, πανήψυλες μπότες που θύμιζαν αυτές που φορούσε η Scary Spice παλαιότερα, τα oversized πουλόβερ, τα cropped bomber jackets αλλά και τα babydoll φορέματα όλα σε παστέλ αποχρώσεις, απέκτησαν ζωή και ακόμη σημαντικότερο νόημα μέσα από τις παρουσίες αυτών των γυναικών κάνοντας ήδη τα αξεσουάρ viral στο Internet και τα ρούχα must-have για την επόμενη σεζόν. Φυσικά, μην παραξενευτείς άμα ξαφνικά δεις τους δρόμους των μεγαλουπόλεων να γεμίζουν με dreadlocks (μαλλιά ράστα) τα οποία έφεραν τις… ανισορροπίες και στο show και μετατρέποντας τα looks από εντυπωσιακά σε εκθαμβωτικά. 

Marc-Jacobs-Spring-2017-Runway01.jpgMarc-Jacobs-Spring-2017-Runway02.jpgMarc-Jacobs-Spring-2017-Runway03.jpgMarc-Jacobs-Spring-2017-Runway04.jpg Marc-Jacobs-Spring-2017-Runway06.jpgMarc-Jacobs-Spring-2017-Runway07.jpgMarc-Jacobs-Spring-2017-Runway08.jpgMarc-Jacobs-Spring-2017-Runway09.jpgMarc-Jacobs-Spring-2017-Runway10.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς