Skip to main content

FASHION NEWS

Tι είδαμε στο φετινό Greece Race for the cure

Η Pandora για 5η χρονιά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού ως Διακεκριμένος Χορηγός του event


Κέλλυ Νόβακ

Την Κυριακή το πρωί παρατήρησα κάτι μαγευτικό στο μέτρο. Πάρα πολλές γυναίκες, άνδρες και παιδιά φορούσαν τα t-shirts και καπέλα του 8ου “ Greece Race for the cure”.  Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Και εντυπωσιάστηκα ακόμη περιοσσότερο όταν είδα το turnout στο Ζάππειο. Τις ορδές ανθρώπων που έσπευσαν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό. Και συνειδητοποιώ ότι σε αυτή την μεγάλη συμμετοχή που είχε το event έπαιξε σημαντικό ρόλο και η συμβολή της Pandora.

Η Pandora λοιπόν, συνεπής στις αξίες της και τιμώντας μία πολύχρονη συνεργασία, στήριξε και φέτος ως Διακεκριμένος Χορηγός την επιτυχημένη διοργάνωση του 8ου “Greece Race for the Cure”, προσφέροντας το ποσό των 20.000€. Με αρχηγό της ομάδας την Σταματίνα Τσιμτσιλή, εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της Pandora, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον αγώνα, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Στο περίπτερο της Pandora στο Ζάππειο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»,  να φωτογραφηθούν με την team leader Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή το κόσμημα που σχεδιάστηκε ειδικά για τον φετινό αγώνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό κρεμαστό σύμβολο, σε σχήμα καρδιάς με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, το οποίο θα πωλείται στα καταστήματα Pandora σε όλη την Ελλάδα στην ειδική τιμή των 49€. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί επίσης στους σκοπούς του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

 

Μέσα από τη στήριξη σε αυτόν τον αγώνα αγάπης και επιβίωσης, στόχος της Pandora παραμένει διαχρονικά η ενεργή συμμετοχή και συμβολή στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και η μεταφορά ενός μηνύματος ελπίδας για όλες τις γυναίκες: με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

PANDORA_Raceforthecure_01.jpg 

Η team leader Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με ένα μέλος της ομάδας PANDORA.

PANDORA_Raceforthecure_03.jpg 

Από δεξιά: Η Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece, με την κόρη της και την team leader της ομάδας PANDORA Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα