Skip to main content

FASHION NEWS

Ανακάλυψε το προσωπικό σου στιλ με τα κοσμήματα της Pandora

H Pandora με βοήθησε να βρω τις ισορροπίες στις εμφανίσεις μου! Πώς; Mε την νέα Φθινοπωρινή της συλλογή!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις πόσο αγαπώ την μόδα. Και αυτό γιατί μέσα από αυτήν νιώθω ότι μπορώ να εκφράσω ένα μέρος της προσωπικότητάς μου. Παρόλα αυτά είναι πολύ εύκολο κανείς –βάζω φυσικά και εμένα μέσα σε αυτή την κατηγορία- να… παρασυρθεί, από τις τόσες πολλές τάσεις που κάθε σεζόν προκύπτουν.

Έχω και εγώ προσωπικά πολλές φορές υπάρξει έρμαιο των τάσεων! Και πολύ συχνά βρίσκομαι στο σημείο να χάνω τον βασικό «στόχο» μου. Ποιος είναι αυτός; Πολύ απλά να βρω την σωστή ισορροπία ανάμεσα σε δύο πολύ βασικά στοιχεία: Στο να εκφραστώ μεν αλλά να ακολουθήσω και τις τάσεις δε. Τάσεις που μπορώ να υποστηρίξω, γιατί μου αρέσουν πραγματικά.AutumnCollection2016_pandora_07.jpg

Είναι δύσκολο κανείς να βρει την ισορροπία αυτή, αλλά νομίζω τελικά ότι έχω βρει το «κλειδί» της επιτυχίας. Για εμένα, πάντα έπαιζαν και παίζουν ρόλο τα αξεσουάρ στις εμφανίσεις μου. Και συγκεκριμένα τα κοσμήματα. Και ένα brand το οποίο με βοηθάει ΠΑΝΤΑ να… εξισορροπήσω το σύγχρονο με το διαχρονικό στιλ, είναι η Pandora. Και αυτό γιατί σε συνδυασμό πάντα με τις εκάστοτε τάσεις, αλλά και την προσεγμένη πάντα κατασκευή των κοσμημάτων της, νιώθω ασφάλεια και σιγουριά για αυτά που φοράω. Και νομίζω αυτό είναι το σημαντικό. Να έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον –συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου- ώστε να του εμπιστευτείς την επιτυχία των looks σου. Aυτό το συναίσθημα προκαλεί και σε εμένα κάθε φορά η Pandora. Κάθε φορά που ένα όμορφο δαχτυλίδι ή κολιέ του brand, «αγκαλιάζει» το σώμα μου. Και η καινούργια της Φθινοπωρινή συλλογή μου το… προκάλεσε αυτό αμέσως. Ερωτας με την πρώτη ματιά, που λένε; Αυτό!

 

pandora1.jpgΟι δύο σειρές  Vintage Allure” και “Shimmering Droplets καλύπτουν πλήρως αυτά τα δύο στοιχεία που πάντα αναζητώ στις εμφανίσεις μου: Την διαχρονικότητα αλλά και την μοντέρνα αισθητική. Γιατί από την μία, τα γεωμετρικά, ρετρό σχέδια και Art Deco στοιχεία της σειράς “Vintage Allure”, τα οποία συνδυάζονται με μασίφ ασήμι 925ο, εκθαμβωτικές πέτρες και περίτεχνες, χειροποίητες λεπτομέρειες προσφέρουν μια πιο vintage και νοσταλγική αισθητική στις εμφανίσεις μου, ενώ από την άλλη, μέσα από τα εκπληκτικά δαχτυλίδια που θυμίζουν φωτεινές σταγόνες νερού πάνω σε ανθισμένα πέταλα από την σειρά “Shimmering Droplets”, έχω την δυνατότητα να εκφράσω τις πιο fashion forward ανησυχίες μου. 

 

AutumnCollection2016_pandora_08.jpgΜπορώ να πειραματιστώ όσο θέλω και να βρω την χαμένη μου…. γκλαμουριά μέσα από την λαμπερή κυβική ζιρκόνια, τα πολύτιμα μέταλλα και σμάλτο σε παστέλ αποχρώσεις που απογειώνουν κάθε μου εμφάνιση, όλες τις ώρες της ημέρας. Extra bonus, είναι και η σειρά δαχτυλιδιών “Birthstone droplets”, με εκθαμβωτικούς γενέθλιους λίθους σε έντονα χρώματα για κάθε μήνα του χρόνου!

Η Pandora, λοιπόν μέσα από την μεγάλη αυτή ποικιλία κοσμημάτων, από βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ, μου έδωσε την ευκαιρία να εκφράσω το προσωπικό μου στιλ και να αναδείξω τη μοναδικότητά μου. Συνδυάζοντας τα αγαπημένα κοσμήματα με τον δικό μου τρόπο, βρήκα τις… ισορροπίες μου.

 

Αυτό δεν είναι και το νόημα εξάλλου; Να μπορούμε να κάνουμε κάθε μας εμφάνιση μοναδική και ξεχωριστή κάθε φορά. Μια εμφάνιση που θα προκαλέσει ένα συναίσθημα σε κάποιον άνθρωπο και ακόμη σημαντικότερο, θα «πει» λίγα λόγια για την προσωπικότητα μας. Για μένα, πάντως, υπάρχει σε κάθε μου στιγμή, η Pandora! Για να μου λύνει τα προβλήματα στιλ και να με κάνει να νοιώθω όμορφη, σίγουρη και μοντέρνα! 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.pandora.net και στην σελίδα  PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου στο www.pandorashop.gr.

pandoralast11.jpgpandoralast2.jpg

pandoraplus.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό