Skip to main content

FASHION NEWS

Gigi Hadid και Reebok και σε καλούν να γιορτάσεις τις ατέλειες σου

Το παγκόσμιο είδωλο της μόδας και το γνωστό sportswear brand ενώνουν τις δυνάμεις τους!


Κέλλυ Νόβακ

Αυτή είναι η χρονιά της Gigi. Μετά από πολλαπλές επιτυχημένες εμφανίσεις στις πρόσφατες ανοιξιάτικες συλλογές μεγάλων οίκων, φαίνεται να μη την σταματάει τίποτα. Βέβαια, μπορεί η ίδια να δείχνει ότι είναι τέλεια με ό,τι κι αν καταπιαστεί, αλλά στην πραγματικότητα είναι και αυτή…άνθρωπος σαν όλους εμάς. Ίσως γι’ αυτό να έγινε μέρος του #PerfectNever κινήματος, το οποίο είναι μέρος της Be More Human καμπάνιας της Reebok.

Η Gigi σύμβολο της μόδας, οπαδός του fitness και trendsetter, γίνεται το νέο πρόσωπο του #PerfectNever κινήματος της Reebok και καταρρίπτει τον μύθο της τελειότητας, μιά για πάντα. Έτσι, καλεί τις γυναίκες ανά τον κόσμο, να γιορτάσουν την ομορφιά των ατελειών τους και τη δύναμή τους να εξελίσσονται.

Η Gigi Hadid και η Reebok λοιπόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τις γυναίκες να βρουν διέξοδο από κάθε τι αρνητικό μέσα από την άσκηση, μετουσιώνοντας το συμβολισμό του Reebok ΔΕΛΤΑ που υποστηρίζει ότι με την εξάσκηση, ο άνθρωπος βελτιώνεται, όχι μόνο σωματικά αλλά και κοινωνικά και πνευματικά.

Ως διεθνές supermodel, η Gigi Hadid ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει για μια γυναίκα να νιώθει πίεση, προκειμένου να είναι και να δείχνει τέλεια, υπό το φόβο ενός παγκόσμιου κοινού από κριτές της εικόνας της. Η ίδια, έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία μέσα από το fitness. «Η άσκηση δεν είναι απλώς μια σωματική διαδικασία, είναι και πνευματική. Με βοηθάει να διατηρώ την ηρεμία μου, είναι η μόνη στιγμή που το μυαλό μου γαληνεύει», αναφέρει η Gigi.

«Όταν ήμουν αθλήτρια, συνήθιζα να είμαι τόσο συγκεντρωμένη στο να είμαι τέλεια, που οι προπονητές μου με έβγαζαν τελείως εκτός αγώνων. Επικεντρωνόμουν στα λάθη μου κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω ακόμα περισσότερα. Μέχρι που έμαθα να κάνω τα πράγματα διαφορετικά, να αλλάζω, να προσαρμόζομαι. Τότε, ήταν που αντιλήφθηκα ότι τα λάθη μου και οι ατέλειες μου, ήταν αυτά που με παρακινούσαν ακόμα περισσότερο».

Μέσα από τη διαδικασία αυτή, η Gigi Hadid έμαθε ότι όλες οι αποτυχίες και τα εμπόδια την βοήθησαν να γίνει καλύτερη -γι’ αυτό και τις αποδέχτηκε, ως κίνητρο για να μαθαίνει και να εξελίσσεται. Η συνεργασία της με τη Reebok έχει στόχο να παρακινήσει κι άλλες γυναίκες να αποδεχθούν τις δικές τους, προσωπικές αποτυχίες και ατέλειες, ενδυναμώνοντας την τόλμη και τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί τη 2η φάση του #PerfectNever, που έκανε ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2016, με την αθλήτρια Ronda Rousey. Υιοθετώντας μια λιτή, φυσική προσέγγιση για να τονίσει τη δύναμη της Rousey, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Anthony Mandler απαθανατίζει την αθλήτρια με τον πιο φυσικό και ρεαλιστικό τρόπο, καθώς αυτή γκρεμίζει την ψευδαίσθηση της τελειότητας και ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

 H Gigi Hadid και η Reebok θα δουλέψουν μαζί, ξεκινώντας από το 2016, προκειμένου να στείλουν το μήνυμα της #PerfectNever καμπάνιας ακόμα πιο μακριά. Η αρχή έγινε ήδη, με την Gigi να εκφράζει από χθες τον ενθουσιασμό της, μέσα από το προσωπικό της Instagram account:

https://www.instagram.com/p/BLJLuLojMKX/?hl=en

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;