Skip to main content

FASHION NEWS

To πιο… stylish χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων αποτυπώνεται στην νέα συλλογή της PandoraChristmas 2016”


Κέλλυ Νόβακ

Θυμάσαι όταν ήσουν μικρή που τα Χριστούγεννα λίγο πριν κοιμηθείς η μητέρα σου, σου διάβαζε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι; Φέτος, τα Χριστούγεννα αυτή την νοσταλγία της πιο γλυκιάς εποχής του χρόνου πρόκειται να την ξαναζήσεις μέσα από την νέα συλλογή κοσμημάτων της Pandora. Η “Christmas 2016” συλλογή του αγαπημένου μας brand, δεν είναι μια απλή συλλογή. Περιγράφει μέσα από τα σχέδια της και την επιλογή των pattern της, μια όμορφη ιστορία και μας δείχνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την μαγεία των Χριστουγέννων.

Η ομορφιά του νυχτερινού ουρανού και η μαγεία των Χριστουγέννων, αποτυπώνονται στη νέα συλλογή της PANDORA μέσα από τα λαμπερά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες, αποτελούν τα πιο κομψά και διαχρονικά δώρα που θα προσθέσουν εντυπωσιακή λάμψη στις γιορτινές εμφανίσεις!

H MAΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παραμυθένια σύμβολα και γιορτινά μοτίβα με εκπληκτικές, χειροποίητες λεπτομέρειες, αιχμαλωτίζουν αγαπημένες αναμνήσεις από την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου. Παιχνιδιάρικα σχέδια από μασίφ ασήμι 925ο, κόκκινο σμάλτο και λαμπερή κυβική ζιρκόνια, μας ταξιδεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων και αποτελούν τα πιο όμορφα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

PATTERNS OF FROST

Εύθραυστες χιονονιφάδες, κρυστάλλινες σταγόνες και χιονισμένα λουλούδια, αποτυπώνουν την αιθέρια ομορφιά του χειμώνα, στα κοσμήματα της σειράς ‘’Patterns of Frost”. Διακοσμημένα με λαμπερή κυβική ζιρκόνια και κρύσταλλα σε εντυπωσιακές, γαλάζιες αποχρώσεις, προσθέτουν την τελική πινελιά σ’ ένα κομψό look.

dt-pandor-xmas-collection-2016-01.jpg

CELESTIAL TALES

Εμπνευσμένα από τη μοναδική ομορφιά του έναστρου γαλαξία, τα εντυπωσιακά κοσμήματα της συλλογής, συνδυάζουν περίτεχνες γραμμές που πλέκονται μεταξύ τους, από λαμπερές πέτρες και μασίφ ασήμι, αλλά και σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας με ουράνια μοτίβα. Η κομψή, μοντέρνα γραμμή τους, τα καθιστά ιδανικά για μοναδικούς stylish συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν κάθε γιορτινό outfit.

 

dt-pandor-xmas-collection-2016-02.jpg

SHINING SENTIMENTS

Τρυφερές καρδιές, vintage λεπτομέρειες και γεωμετρικά στοιχεία, συνδυάζονται με μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και μαργαριτάρια, σε μοναδικές δημιουργίες που χαρίζουν διαχρονική κομψότητα σε κάθε εμφάνιση!

Η φροντίδα, η αγάπη και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε κόσμημα της Pandora, από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει το προσωπικό της στιλ και να αναδείξει τη μοναδικότητά της, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της Pandora.

Σημαντική σημείωση: Η πόλη της Πάτρας μόλις υποδέχτηκε το νέο PANDORA Concept Store (Αγ. Νικολάου 2 & Αγ. Ανδρέου 67), με ένα μοναδικό πάρτυ εγκαινίων! Επισκέψου το και εσύ τώρα και ανακάλυψε όλες τις νέες συλλογές κοσμημάτων του brand!

 

Ανακάλυψε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του Gift Finder της PANDORA: http://www.pandora.net/el-gr/gifts/giftfinder/by/sort-by/r

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου το www.pandorashop.gr.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

FASHION NEWS

KARL LAGERFELD JEANS: Το νέο denim brand κοιτάει κατάματα την youth culture

Ακολουθώντας το όραμα του εμβληματικού σχεδιαστή μόδας για τη δημιουργία μιας fashion κοινότητας, ο οίκος κοιτάει κατάματα την youth culture και λανσάρει το brand KARL LAGERFELD JEANS

FASHION NEWS

H Converse Greece λανσάρει το πρώτο της official e-shop

Και παρουσιάζει μια καμπάνια δημιουργημένη με την τεχνολογία του AI

Προτεινόμενα

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε