Skip to main content

FASHION NEWS

To Cinq à Sept είναι το νέο brand που πρέπει να γνωρίζεις

Το contemporary brand που όλες οι celebrities φοράνε και που θα θέλεις να φοράς και εσύ.


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, δεν είναι εύκολο για έναν νέο σχεδιαστή ή ένα brand να ξεχωρίσει. Ειδικά, τα τελευταία χρόνια όπου η Μόδα έχει… γίνει «της μόδας» και με το ένα brand μετά το άλλο να «ξεπετάγονται» σαν τα μανιτάρια, η δουλειά ενός σχεδιαστή δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Πρέπει, λοιπόν, εξ’αρχής να καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από το πλήθος. Πρέπει να έχει ήδη βρει την ταυτότητα του –κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο-, να είναι πιστό σε αυτήν και να είναι αυθεντικό. Σε ό,τι και αν υποστηρίζει, όποιο είναι το ύφος του. Σημασία έχει να είναι αυθεντικό. Ε, λοιπόν μέσα από τις ορδές των brands που υπάρχουν παγκοσμίως το Cinq à Sept τα κατάφερε όλα αυτά.

Η ιδρύτρια του brand Jane Siskin έχει ήδη ένα εντυπωσιακό βιογραφικό και εμπειρία, έχοντας δουλέψει για σημαντικούς οίκους και streetwear brands. Αλλά είναι οι τελευταίοι 9 μήνες (το Cinq à Sept ιδρύθηκε το 2015) που το label της έχει κατορθώσει να τραβήξει τα βλέμματα με τα σχέδιά του. Έχει μια ξεκάθαρη σέξι, grunge και τολμηρή διάθεση η οποία όμως είναι εξαιρετικά «πολυμορφική». Σαν κάθε ρούχο να μεταμορφώνεται μέσα από την γυναίκα που τα φοράει, λειτουργώντας υπό μια έννοια ως «λευκός καμβάς» στο στιλ της.

Απόδειξη το γεγονός ότι τα ρούχα του brand τα έχουν ήδη προτιμήσει επώνυμες κυρίες, η καθεμία όμως με εξαιρετικά διαφορετικό στιλ. Από την Katy Perry και το pop, fun και παιχνιδιάρικο στιλ της, την κομψή αλλά και fashion forward «διάθεση» της Jennifer Lawrence μέχρι και το πιο “comme il faut” φόρεμα της Malia Obama που φόρεσε πρόσφατα στον αποχαιρετιστήριο λόγο του πατέρα της, Barack

cinqasept-01.jpgcinqasept-000.jpg

Είναι σημαντικό, λοιπόν, κανείς να γνωρίζει ότι το Cinq à Sept δεν «χαρακτηρίζεται» εξ’ολοκλήρου από ένα στιλ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει «λόγο» στα ρούχα και στις τάσεις που θέλει να προσφέρει στην Μόδα μέσα από τα ρούχα του. Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ όλων αυτών των πραγμάτων που τελικά νομίζω ότι είναι και ο βασικός λόγος που αναφερόμαστε σε αυτό, εξ’αρχής.

Τα καλά νέα –σχετικά- είναι ότι το brand είναι –και πάλι σχετικά- οικονομικό, συγκριτικά με τα υπόλοιπα του βεληνεκούς του, χωρίς να χάνει σε ποιότητα.

Τα ρούχα του Cinq à Sept μπορείς να βρες και να… εξερευνήσεις στα e-shops Net-a-Porter, Shopbop, Moda Opernadi.

 

cinqasept-02.jpg cinqasept-03.jpg cinqasept-04.jpg cinqasept-05.jpg cinqasept-06.jpg cinqasept-07.jpg  

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ