Skip to main content

FASHION NEWS

"Κλέψε" τη λεπτομέρεια από το viral look της Beyoncé

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το look της φωτογραφίας με την οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και ξεπέρασε τα 7.000.000 likes σε μια μέρα!


Κέλλυ Νόβακ

“Τρολλάροντας” τον κόσμο τους τελευταίους 2 μήνες όπου οι εμφανίσεις της σαν να μην είχαν ίχνος υποψίας για μια προσεχή εγκυμοσύνη, η Beyoncé πριν λίγες ώρες κατάφερε να «σπάσει» το internet. Δε θα ήταν, άλλωστε, η απόλυτη βασίλισσα της pop, αν δεν ανακοίνωνε με τον πιο ανεπάντεχο τρόπο τα νέα της εγκυμοσύνης της.

Μια φωτογραφία της στο Instagram, με μόλις ένα σουτιέν (του brand Agent Provocateur), ένα baby blue, μεταξωτό εσώρουχο και ένα πέπλο στο κεφάλι, και την...κοιλίτσα της, ήταν αρκετή για να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει και πάλι για εκείνη. Το στιγμιότυπο, φυσικά, συνόδευε η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, όπου συγκεκριμένα αναφέρει ότι το διάσημο ζεύγος, περιμένει δίδυμα!

Ήταν θέμα μερικών λεπτών, λοιπόν, μέχρι τα νέα αυτά να κάνουν τον γύρο του κόσμου και τελικά, την φωτογραφία viral, καθώς απέσπασε πάνω από 7 εκατομμύρια likes, ανεβάζοντάς την στην κορυφή των φωτογραφιών με τα περισσότερα likes - ξεπέρασε την Selena Gomez!

Το μήνυμα; Ξεκάθαρο. Τα εσώρουχα; Φανταστικά με μια σέξι αλλά και ρομαντική παράλληλα αισθητική. Σε αυτό σίγουρα βοήθησε το τούλινο, βεραμάν πέπλο που σαν να θέλει να δημιουργήσει μια σχεδόν νυφική παρουσία στο όλο σύνολο.

Τα καλά νέα ποια είναι τελικά; Οκέι, η Bey είναι έγκυος και χαιρόμαστε για αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι τώρα μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το look της αγαπημένης σου σταρ. Αρκεί μια… διαδικτυακή επίσκεψη στο net-a-porter.com όπου μπορείς εκεί να προμηθευτείς το πλέον… viral σουτιέν της γνωστής καλλιτέχνιδας. Αν προλάβεις φυσικά, πριν βγει sold out!

 

https://www.instagram.com/p/BP-rXUGBPJa/

 

 

Beyonce-Pregnant-Agent-Provocateur-Bra-01.jpg

Agent Provocateur Lorna Scalloped Embroidered Tulle Underwire Bra, €77

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson