Skip to main content

FASHION NEWS

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το show του Tommy Hilfiger στο Λος Άντζελες

Η συλλογή του γνωστού σχεδιαστή με την Gigi Hadid!


Κέλλυ Νόβακ

H Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε λίγο διαφορετικά αυτή την φορά, καθώς ένα από τους πιο αγαπημένους αμερικανούς σχεδιαστές, ο Tommy Hilfiger αποφάσισε να παρουσιάσει την νέα του συλλογή για την Άνοιξη 2017, στο ηλιόλουστο... Λος Άντζελες! Η see-now-buy-now συλλογή, κάτι που σημαίνει ότι διατίθεται άμεσα προς πώληση, είχε μεγάλη επιτυχία και σε αυτό σίγουρα «έπαιξε» ρόλο το γεγονός ότι για την δημιουργία της συλλογής, συνέβαλε και το μοντέλο Gigi Hadid.

Σε συνεργασία με τον Tommy Hilfiger λοιπόν, η Gigi δημιουργεί άλλη μια συλλογή, επιτυχώς. Αλλά δεν ήταν μόνο τα ρούχα που μας τράβηξαν την προσοχή στο πρόσφατο show. Η παρουσίαση έμοιαζε περισσότερο σαν «γιορτή» που εξυμνούσε το γνωστό brand. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το show, διάβασε τα παρακάτω!

 

#1. Για πρώτη φορά ο σχεδιαστής παρουσίασε συλλογή του εκτός της Νέας Υόρκης. Η Venice Beach μετατράπηκε σε ένα φαντασμαγορικό λούνα πάρκ με το όνομα “Tommyland” που διέθετε από old school παιχνίδια αλλά και  pop-up καταστήματα όπου κανείς μπορούσε να προμηθευτεί την νέα συλλογή.

6things-to-know-from-tommygigi-show-ss17-01.jpg

 

#2. Το show φυσικά «άνοιξε» και «έκλεισε» η συν-δημιουργός της συλλογής αλλά και μοντέλο Gigi Hadid, φορώντας αρχικά ένα crop top στα χρώματα του κόκκινου, μπλε και λευκού συνδυασμένο με δερμάτινο παντελόνι. Στο κλείσιμο, η Gigi εμφανίστηκε με ένα αέρινο print, μακρύ φόρεμα.

6things-to-know-from-tommygigi-show-ss17-03.jpg

#3. Στο front row βρέθηκαν διάφοροι celebrities, αλλά ήταν η Lady Gaga με την εντυπωσιακή της εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

6things-to-know-from-tommygigi-show-ss17-04.jpg

 

#4. Στο show περπάτησαν μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του χώρου, αλλά και καλές φίλες της Gigi Hadid και του Tommy Hilfiger όπως η αδερφή της Gigi, Bella Hadid, η Hailey Baldwin, Joan Smalls και Stella Maxwell, μεταξύ άλλων.

6things-to-know-from-tommygigi-show-ss17-05.jpg

 

#5. Το show «κατέληξε» τελικά σε συναυλία, καθώς αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση η Fergie τραγούδησε διασκεδάζοντας τους εκλεκτούς καλεσμένους και μετατρέποντας το show σε πραγματικό πάρτυ!

6things-to-know-from-tommygigi-show-ss17-06.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!