Skip to main content

FASHION NEWS

Έτσι γιόρτασε η Pandora την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου

Με επώνυμες παρουσίες και πολλές εκπλήξεις, πέρασε το γνωστό brand την ημέρα των ερωτευμένων!


Κέλλυ Νόβακ

Η PANDORA γιόρτασε και φέτος την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με μία παιχνιδιάρικη και ρομαντική συλλογή κοσμημάτων, αλλά και δώρα και εκπλήξεις για όλους τους ερωτευμένους στα καταστήματά της!

Όλοι οι άνδρες που επέλεξαν ένα κόσμημα Pandora, για την αγαπημένη τους από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου είχαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα μαγευτικό 3ημερο στ Ρώμη!

Ειδικά, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, όσοι βρέθηκαν για τις αγορές τους στα Pandora Concept Stores στην Ερμού 37, στο The Mall και στη Γλυφάδα, δοκίμασαν γλυκές γεύσεις από το ειδικά σχεδιασμένο candy bar και είχαν την ευκαιρία να στείλουν ένα τρυφερό μήνυμα στην αγαπημένη τους. 

Τα καταστήματα Pandora επισκέφθηκαν για τις αγορές τους και πολλοί επώνυμοι, όπως οι γνωστές fashion bloggers Έλενα Γαλύφα, Αννούσα Μελά και Λαβίνια Σταθάκη αλλά και δημοφιλείς ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Δημήτρης Μακαλιάς, που επέλεξαν κοσμήματα PANDORA για τις αγαπημένες τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης!

Φέτος, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η καρδιά, διαχρονικό σύμβολο της αγάπης ππυ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα νέα σχέδια της συλλογής του Αγ. Βαλεντίνου. Τρυφερές καρδιές και μηνύματα αφοσίωσης, διακοσμούν εντυπωσιακά κοσμήματα που συνδυάζουν το πάθος και τη θηλυκότητα, στη σειρά “Love Struck”! Μοναδικές δημιουργίες εκπληκτικής δεξιοτεχνίας από σμάλτο, λαμπερά κρύσταλλα και χειροποίητα Murano, σε εντυπωσιακές, φούξια ή απαλές, ροζ αποχρώσεις, θα γίνουν το καλύτερο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων.

Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι “Forever hearts”, αποτελείται από δύο καρδιές ενωμένες η μία με την άλλη, που συμβολίζουν την αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Χαριτωμένοι φιόγκοι & λαμπερές κορδέλες, πρωταγωνιστούν στα κοσμήματα της σειράς “Ribbons of Love”. Συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους δημιουργώντας statement εμφανίσεις και χαρίζουν διαχρονική κομψότητα σ’ ένα ρομαντικό look!
 

event-vday-pandora-01.jpg event-vday-pandora-02.jpg event-vday-pandora-03.jpg event-vday-pandora-04.jpg event-vday-pandora-05.jpg 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.