Αυτή τη φορά, βγάζουμε το καπέλο στην Naomi Cambell, την "ιδιότροπη" της μόδας, για την ευαισθησία της. Διάβασε γιατί! - AllYou.gr

Search

Αυτή τη φορά, βγάζουμε το καπέλο στην Naomi Cambell, την "ιδιότροπη" της μόδας, για την ευαισθησία της. Διάβασε γιατί!

Όταν η μόδα... ανακουφίζει.

12 Οκτωβρίου 2014

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρύξει τον πλανήτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξαιτίας της επιδημίας του Έμπολα στη Δυτική Αφρική. Το γεγονός αυτό δε μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το super model Naomi Cambell.

Έτσι η Naomi Campbell αποκάλυψε ότι σχεδιάζει επίδειξη μόδας "Fashion for Relief" για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη νόσο του Έμπολα. Το σούπερ μόντελ ανησυχεί ότι «οι άνθρωποι δεν έχουν σαφή ιδέα περί τίνος πρόκειται» και ελπίζει ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουν να σταματήσει η εξάπλωση της θανατηφόρας νόσου.

Οι επιδείξεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Φεβρουαρίου, αρχικά στη Νέα Υόρκη, και έπειτα στο Λονδίνο. Η καλλονή, που έχει σπίτι στην Κένυα και ταξιδεύει πολύ, δήλωσε στο Page Six ότι «φοβάται» για το ξέσπασμα του ιού, προσθέτοντας: «Ο Έμπολα δεν κάνει διακρίσεις».Ακολούθησε το allyou στο Instagram!