Skip to main content

FASHION NEWS

O Virgil Abloh επανασχεδιάζει την τσάντα της Ikea

Hint: Όχι, δεν είναι μπλε.


Κέλλυ Νόβακ

Σαν να μην έφτανε που ο Demna Gvasalia «αντέγραψε» την φημισμένη μπλε τσάντα της Ikea που είχε ως αποτέλεσμα πολύ κόσμο να δημιουργεί ένα σωρό fashion items εμπνευσμένα από αυτή, έρχεται τώρα και ο Virgil Abloh του OFF-White να προσφέρει την δική του ματιά σε αυτή. Όχι πώς μας χαλάει δηλαδή, ειδικά όταν αντικρύσεις και εσύ το redesign της τσάντας, το οποίο είναι πραγματικά εξαιρετικά αξιοπρόσεκτο.

Μετά λοιπόν, την όλη διαφήμιση που έλαβε από το fashion community αυτή η τσάντα, η Ikea ζήτησε από τον εν λόγω αναγνωρισμένο σχεδιαστή να της κάνει ένα… φρεσκάρισμα και να της προσφέρει την δική του fashionable ματιά. Το αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή της γνωστής εταιρίας, καθώς ο Abloh αποδίδει μία πιο structure και μίνιμαλ αισθητική στην τσάντα, της οποία το υλικό προέρχεται από χαρτόνι.

Ο Abloh δήλωσε σχετικά με την συνεργασία του με την Ikea: «Είμαστε στην φάση αυτή που η Ikea υπερβαίνει τις δυνατότητες της και πολύς κόσμος μπαίνει ακόμη πιο βαθιά στην κουλτούρα του “do it yourself (diy)”. Αυτό που βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον κατά την διάρκεια αυτής της συνεργασία με το brand, ήταν αυτό. Αλλά και την δυνατότητα του να εκφράσω την άποψή μου σε κάτι κλασικό. Είναι μοναδική και ‘φωνάζει’ τόσο OFF-White όσο και Ikea».
 

abloh_ikea_bags_01.jpg

 

https://www.instagram.com/p/BVCwjZmB5HU/

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30