Skip to main content

FASHION NEWS

Ένας λαμπερός τροπικός παράδεισος στην καρδιά της Αθήνας!

Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Pandora “Colors of Paradise”.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά καμιά φορά, για να περάσεις καλά. Αρκεί ένα ωραίο μέρος, καλή παρέα και... όλα καλά! Βάλε check και στα δύο, συν μια εντυπωσιακή επιλογή και θα έχεις το πιο exciting event της πόλης!

Η καλοκαιρινή διάθεση, τα εξωτικά χρώματα και τα δροσερά χαμόγελα πρωταγωνίστησαν, λοιπόν, στην παρουσίαση της νέας συλλογής Pandora Summer 2017!

Στο event  που πραγματοποιήθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο Art Lounge του New Hotel παραβρέθηκε όλη αυτή η καλή παρέα που λέγαμε παραπάνω, όπως οι Τζένη Μπαλατσινού, Έλενα Παπαρίζου, Έλενα Γαλύφα, Μυρτώ Κάζη, Αννούσα Μελά, Εύη Φραγκάκη και περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι των σημαντικότερων μέσων, fashion και lifestyle influencers και bloggers.
 

2017_summer_pandora_01.jpg 
Μυρτώ Κάζη και η ομάδα του YES I DO
  
 

2017_summer_pandora_02.jpg
Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της PANDORA "Colours of Paradise"  


2017_summer_pandora_05.jpg 
Έλενα Παπαρίζου, Ambassador  της PANDORA Greece, Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece
  

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε έναν κρυμμένο παράδεισο μέσα από την εξωτική, πολύχρωμη συλλογή της Pandora, «Colours of Paradise»! Τα νέα εντυπωσιακά σχέδια αναδεικνύουν την ομορφιά εξωτικών λουλουδιών, τη μαγεία της θάλασσας και αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινής ανεμελιάς.

Άκρως καλοκαιρινά, παιχνιδιάρικα σύμβολα που θυμίζουν ηλιόλουστες ακρογιαλιές και παραδεισένια ηλιοβασιλέματα, συνδυάζονται μεταξύ τους σε μοναδικές συνθέσεις βραχιολιών που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο λαμπερή και το στιλ μας ξεχωριστό! Κοχύλια και αστερίες αποτυπώνουν τη μαγική ομορφιά της θάλασσας σε εντυπωσιακά σύμβολα και σκουλαρίκια από μασίφ ασήμι 925ο, λαμπερές πέτρες, σμάλτο σε ονειρικές αποχρώσεις και χειροποίητες λεπτομέρειες.

2017_summer_pandora_06.jpg


2017_summer_pandora_07.jpg

2017_summer_pandora_08.jpg

Η εξωτική ορχιδέα, ένα από τα δημοφιλέστερα λουλούδια του καλοκαιριού, πρωταγωνιστεί στα κοσμήματα της σειράς “White Orchid”. Συμβολίζοντας την αγάπη και την ομορφιά, το κομψό αυτό λουλούδι διακοσμεί σύμβολα και σκουλαρίκια από λευκό σμάλτο τοποθετημένο με το χέρι, που θα προσθέσουν την απαραίτητη τροπική πινελιά σε κάθε καλοκαιρινό outfit!

Στη νέα συλλογή ξεχωρίζουν ακόμη, τα δερμάτινα βραχιόλια διπλής πλέξης σε δύο εντυπωσιακές αποχρώσεις που θα συνοδεύσουν όλες τις ανέμελες, stylish εμφανίσεις αλλά και το PANDORA floating locket με τα μικροσκοπικά σύμβολα “Tropical Paradise” που αιχμαλωτίζουν τις πιο γλυκές αναμνήσεις του καλοκαιριού!

Η αγάπη, η φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε μοναδικό κόσμημα PANDORA από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει τη μοναδικότητα και το προσωπικό της στυλ, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORAGreece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου στο www.pandorashop.gr.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.