Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτή η καμπάνια θα σε κάνει πρωταγωνίστρια!

Με την "υπογραφή" της Migato. 


Μαρία Μυλωνά

Η Migato μάς εντυπωσίασε για άλλη μία φορά με τη νέα καμπάνια της για τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-15. Στην «Tales of the City», όπως ονομάζεται, πρωταγωνιστεί το φλερτ ανάμεσα σε ένα urban ζευγάρι, που αγαπά τη μόδα και ενημερώνεται για τις εξελίξεις της, διατηρώντας το αυθεντικό του στυλ. 

Το δημιουργικό concept της καμπάνιας είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας της Migato με τον Τάσο Σωφρονίου, έναν ταλαντούχο φωτογράφο και σχεδιαστή μόδας, αναγνωρισμένο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Το γεγονός ότι η συλλογή έχει τεράστια ποικιλία σε υποδήματα και αξεσουάρ για όλες τις ώρες, με ενέπνευσε να δω τη γυναίκα Μigato σαν μια διεθνή, πολυάσχολη, ανεξάρτητη και αποφασιστική προσωπικότητα, που μπορεί να είναι όχι μόνο Ελληνίδα, αλλά Γαλλίδα, Αμερικάνα, Αυστραλή, φωτογραφημένη στα μεγαλύτερα blogs και περιοδικά μόδας. Όταν πραγματικά λατρεύεις την μόδα δεν το φωνάζεις, αλλά ούτε περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να κάνεις τη σωστή εμφάνιση. Ντύνεσαι κάθε μέρα, όλη μέρα, σαν να είσαι ο πρωταγωνιστής μιας ταινίας με ήρωα εσένα, σε ένα σενάριο πραγματικό».

migato1.jpg

migato2.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.