Skip to main content

FASHION NEWS

Τακούνια… στην πυρά! Δες το τρέιλερ της ταινίας του Manolo Blahnik

Ποιες σταρ θα δούμε στην ταινία;


Κέλλυ Νόβακ

Αν για κάποιο «περίεργο» λόγο δεν έχεις ακόμα υπό την κατοχή σου ένα ζευγάρι από τα πολυπόθητα –και πανάκριβα- παπούτσια του Manolo Blahnik, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Γιατί ποια μέση Ελληνίδα γυναίκα μπορεί να διαθέσει $1.000 δολάρια σε ένα ζευγάρι παπούτσια, όσο καλοφτιαγμένα κι αν είναι αυτά; Μην ανησυχείς πάντως γιατί το… next best thing είναι αυτή η ταινία!

Ένα νέο φιλμ λοιπόν, προς τιμήν του θρυλικού σχεδιαστή παπουτσιών, θα κυκλοφορήσει σύντομα στις αίθουσες των σινεμά. Με το όνομα “ Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards ”, η αυτοβιογραφική ταινία μιλάει για τον Blahnik και για την μέχρι τώρα πορεία του και την επιτυχημένη καριέρα του στον χώρο της μόδας.

Ευτυχώς για εμάς, το εισιτήριο του σινεμά είναι πολύ πιο οικονομικό από τα παπούτσια της Carrie Bradshaw, οπότε από τις 15 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλες τις καταπληκτικές δημιουργίες του σχεδιαστή στην μεγάλη οθόνη.

Αλλά δεν θα είναι μόνο τα εκπληκτικά παπούτσια που θα δούμε στην εν λόγω ταινία. Θα δούμε και την Rihanna, την Naomi Campbell μέχρι και την Paloma Picasso (εγγονή του γνωστού ζωγράφου), να μιλούν για τον θρυλικό σχεδιαστή και να μοιράζονται τις εμπειρίες που είχαν μαζί του.

Με βάση το τρέιλερ που είδαμε, καταλαβαίνουμε ότι η ταινία πρόκειται να έχει και αρκετές στιγμές γέλιου, και σίγουρα αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον σχεδιαστή που μπορεί να μην γνωρίζαμε ως τώρα.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.