Skip to main content

FASHION NEWS

O Karl Lagerfeld συνεργάζεται με την Vans

Η συλλογή που προβλέπουμε ότι θα… σπάσει τα ταμεία!


Κέλλυ Νόβακ

Mια από τις σημαντικότερες και πολυαναμενόμενες συνεργασίες, μόλις ανακοίνωσε το WWD. Ο Karl Lagerfeld συνεργάζεται με την Vans  για την δημιουργία μίας capsule συλλογής ρούχων και παπουτσιών.

Η συλλογή που θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό pattern σκιακιέρας για το οποίο είναι γνωστή η Vans, αλλά θα δεχθεί μια εικαστική μεταμόρφωση, δια χειρός του θρυλικού σχεδιαστή, μέσα από μια σειρά από διαφορετικά υφάσματα και υφές, όπως το γνωστό καπιτονέ ύφασμα από τις οποίες αποτελούνται οι τσάντες Chanel.

karlxvans_collab_01.jpg

Αν και φωτογραφίες των σχεδίων από την συλλογή δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα, η συλλογή υπόσχεται πολύ δέρμα, παπούτσια χωρίς κορδόνια, ενώ τα κλασικά μοντέλα του brand όπως το  Sk8-Hi and Old Skool θα δεχθούν ένα… μίνι makeover από τον σχεδιαστή.

Επίσης, έχει δημιουργηθεί ένα t-shirt του οποίου το τύπωμα δείχνει τον Lagerfeld να φοράει μια ασπρόμαυρη γραβάτα, ενώ η σειρά θα περιλαμβάνει bomber jackets και backpacks.

Οι τιμές της συλλογής θα κυμαίνονται στα $40-300 δολάρια και η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα του σχεδιαστή αλλά και της Vans, καθώς και online.

Άλλη μια συνεργασία που συνδυάζει την high-end ματιά ενός πασίγνωστου σχεδιαστή με ένα streetwear brand. Αντίστοιχη αναπάντεχη «σύμπραξη» είχαμε δει πριν 8 μήνες, με την συνεργασία της Louis Vuitton και της Supreme. To αποτέλεσμα αυτών των δύο συλλογών μας δείχνει ότι η «τάση» (αν μπορεί να θεωρηθεί τάση και όχι lifestyle) του skate στιλ, δεν έχει πεθάνει ακόμη.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»