Skip to main content

FASHION NEWS

H Jamie Mizrahi νέα καλλιτεχνική διευθύντρια της Juicy Couture

Αέρα από Χόλυγουντ φέρνει η άφιξη της στιλίστριας των σταρ!


Κέλλυ Νόβακ

Φυσικά και πιστεύω ότι για να λάβει μια τόσο σημαντική θέση ένας άνθρωπος «της μόδας», όσο έχει ένας/μια creative director ενός brand, πρέπει να έχει εμπειρία στο σχέδιο. Παρόλα αυτά, η ιστορία έχει αποδείξει ότι τίποτα από όλα αυτά, δεν έχουν καμιά φορά σημασία. Τόσα και τόσα αναγνωρισμένα brands, έχουν εμπιστευτεί την ματιά και την εκλεπτυσμένη αισθητική πολλών ανθρώπων που δεν έχουν καν σπουδάσει σχέδιο μόδας, οπότε γιατί να το μην κάνει και η Juicy Couture;

Γιατί όταν η Puma επέλεξε την Rihanna για Creative Director του brand, ή η Massimo Dutti την street style photographer Garance Dore, όλα τελικά φάνηκαν να είναι πιθανά. Γιατί όπως σου είπα, είναι όλα θέμα αισθητικής.

Και αισθητική έχει χωρίς αμφιβολία και η Jamie Mizrahi. Όταν η Global Brands Group ανακοίνωσε ότι η διάσημη στιλίστρια Jamie Mizrahi θα αναλάβει την θέση της Creative Director της Juicy Couture, προσωπικά ενθουσιάστηκα.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος και που γνωρίζει το ρούχο καλύτερα (όπως μια στιλίστρια), για να κάνει αυτή την δουλειά. Αλλά δεν είναι μόνο το επάγγελμα της Mizrahi που την καθιστά, καλό match για το αγαπημένο μας brand.

Είναι και η φρέσκια και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη ματιά της Jamie Mizrahi. Η στιλίστρια επιμελείται το look διάσημων σταρ, όπως της Katy Perry, Nicole Richie, Eva Mendes, Kate Upton, Suki Waterhouse και Riley Keough. Στη νέα της θέση, η Jamie Mizrahi θα επιβλέπει το δημιουργικό όραμα της Juicy Couture για τα ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα και κοσμήματα, οδηγώντας τη μάρκα στην επόμενη φάση ανάπτυξής της.

«Έχοντας μεγαλώσει ως Juicy fan, η Jamie έχει μια έμφυτη σύνδεση με τη μάρκα και τον πελάτη της. Το ξεχωριστό δημιουργικό όραμά της και ο μοναδικός της τρόπος να διοικεί θα παίξουν βασικό ρόλο, καθώς θα οδηγήσει την ομάδα της Juicy στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής της», δήλωσε η Sandra Campos, President of Juicy Couture, Global Brands Group. Και συνέχισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε την Jamie σε αυτή τη θέση, καθώς πιστεύουμε ότι συνδυάζει μοναδικά τον χώρο της μόδας με τον χώρο του entertainment, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην εξέλιξη της Juicy Couture».

«Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι της ηλικίας μου, έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Juicy, με πολύ γλυκές αναμνήσεις από τότε που η μάρκα πρωτοπαρουσιάστηκε», δήλωσε η Jamie Mizrahi. Συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένη και υπερήφανη που θα έχω αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ να τιμήσω αυτό που η μάρκα ήταν στο παρελθόν και αυτό που θεωρώ ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον».

«Η Juicy Couture είναι ένα εμβληματικό Αμερικάνικο brand με απίστευτα δυνατή ταυτότητα. Ως Creative Director ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα εορταστικό κλίμα γύρω από την πλούσια ιστορία της μάρκας, έχοντας πάντα την πελάτισσα του σήμερα στο μυαλό μου», δήλωσε στο τέλος η Jamie Mizrahi.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.