Skip to main content

FASHION NEWS

Ακάθεκτη η Brigitte Macron, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στην χώρα μας

Μα, το είπαμε. Είναι το νέο μας αγαπημένο style icon!


Κέλλυ Νόβακ

Θα σου πω τι εκτιμάω πάρα πολύ, στο στιλ μιας γυναίκας: την αφοσίωση. Ακούγεται πολύ generic αυτό; Κάτσε να σου εξηγήσω. Εκτιμάω πολύ όταν μια γυναίκα είναι «αφοσιωμένη» στο στιλ της. Δεν είναι «παίξε-γέλασε» τα πράγματα για αυτή. Είναι πιστή σε ό,τι φοράει, γιατί ξέρει τι φοράει, άρα και το υποστηρίζει. Όταν δεν φοράει ένα ρούχο που δεν την εκφράζει, δεν την χαρακτηρίζει, τότε δεν έχει κανένα νόημα. Σταματάει να είναι αφοσιωμένη στο στιλ της και ξεγελάτε από τυχόν trends και microtrends που μπορεί να κυκλοφορούν, εκείνη την περίοδο.

Γι’αυτό και εκτιμάω στο στιλ των Γαλλίδων. Γιατί εκφράζουν όλα τα παραπάνω, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το αψεγάδιαστο στιλ και αέρα των θαυμάσιων αυτών γυναικών, έχει και η Macron. Δεν έχει σημασία αν φοράει το πιο ωραίο ρούχο του κόσμου. Ή ένα, που να έχει φορεθεί από το γυναικείο φύλο άπειρες φορές. Δεν έχει κάτι το… «ριζοσπαστικό» το στιλ της. Κι όμως, δεν χρειάζεται. Είναι icon, ούτως ή άλλως. Είναι… εκθαμβωτικά στιλάτη από μόνη της, γιατί αυτό πηγάζει από μέσα της.

Είτε, λοιπόν, ήταν τέλειο το κόκκινο Louis Vuitton φόρεμα που φόρεσε χθες στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, είτε όχι, η Macron το υποστήριξε. Το φόρεσε με απόλυτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

https://www.instagram.com/p/BYxOC1Jnly8/?taken-by=brigittemacron.france

https://www.instagram.com/p/BYxLdpFHJF3/?taken-by=brigittemacron.france

https://www.instagram.com/p/BYwNMX3nb-0/?taken-by=brigittemacron.france

 Το ίδιο ισχύει και για το μπλε royal outfit (επίσης, του οίκου Louis Vuitton) που φόρεσε στη χθεσινή βόλτα της στην Αρχαία Αγορά.

https://www.instagram.com/p/BYxklNjl9-g/?tagged=brigittemacron

Αν σου άρεσει το ρούχο, αν μου αρέσει ή αν όχι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αρέσει στην Brigitte και κυρίως το υποστηρίξει άψογα η Brigitte. Όχι, εσύ. Όχι, εγώ. Αυτό είναι το νόημα. Και όχι μόνο όσον αφορά το στιλ της κομψότατης πάντα Madame B., αλλά όσο αφορά και το στιλ όλων των γυναικών.

Εγώ πάντως κρατάω σημειώσεις από το στιλ και την φιλοσοφία της. Εσύ;

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός