Skip to main content

FASHION NEWS

Kendall Jenner και Bella Hadid πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια του Alexander Wang

Αν όχι αυτές, τότε ποιες;


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, ο Wang είναι από τους σχεδιαστές μόδας που αγαπάνε τα topmodels. Όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου τον στηρίζουν και τον υποστηρίζουν, για την δουλειά του και για τις δημιουργίες του. Έχει καλή επαφή με πολλά από αυτά τα κορίτσια, αν όχι σχεδόν, φιλική σχέση.

Μερικά από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Kendall Jenner και η Bella Hadid. Έχοντας και οι δύο περπατήσει πριν λίγες ημέρες, στο show του Alexander Wang για την Spring 2018 συλλογή του, δεν μας κάνει εντύπωση που οι δύο καλλονές, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, στην καμπάνια της fall-winter 2017 συλλογής.

Ο Wang φυσικά, πέρα από τα γνωστά μοντέλα, φέρνει πολλά ακόμη σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μόδας. Ένα από αυτά, ο υπερταλαντούχος φωτογράφος Juergen Teller, ο οποίος πέρα από την  Kendall και την Bella, φωτογραφίζει και τις Lexi Boling, Catherine McNeil, Binx Walton και Hanne Gaby Odiele, επίσης αναγνωρισμένα πρόσωπα στον χώρο του μόντελινγκ.

Φορώντας μαύρα και γκρι σύνολα, ως επί το πλείστον, τα κορίτσια, φωτογραφίζονται νύχτα στο θρυλικό Hamilton Theatre, στο Harlem της Νέας Υόρκης. Από party dresses, σέξι bodysuits αλλά και σούπερ slim-fit παντελόνια, τα κορίτσια αποπλέουν αισθησιασμό και φυσικά… coolness!

Απόλαυσε παρακάτω την καμπάνια!

alexwang_fall17_campaign_01.jpgalexwang_fall17_campaign_02.jpgalexwang_fall17_campaign_03.jpgalexwang_fall17_campaign_04.jpgalexwang_fall17_campaign_05.jpgalexwang_fall17_campaign_06.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο