Skip to main content

FASHION NEWS

H PANDORA παρουσίασε την νέα της συλλογή με ένα εντυπωσιακό event

Εγώ… I Do See The Wonderful. Εσύ;


Κέλλυ Νόβακ

Άκρως εμπνευστική και λαμπερή ήταν η παρουσίαση που διοργάνωσε η PANDORA για το λανσάρισμα των νέων της συλλογών Autumn/WinterCollection 2017.

Με το πνεύμα ότι «Το όμορφο είναι αυτό που βιώνεται τη σωστή στιγμή», η PANDORA μας έκανε να ζήσουμε την μοναδική εμπειρία των συλλογών της, μέσα από το concept της καμπάνιας "DO See The Wonderful".

Στο event που πραγματοποιήθηκε σε έναν από τους πιο αριστοκρατικούς χώρους της Αθήνας, βρεθήκαμε και θαυμάσαμε τις συλλογές ανάμεσα σε αρκετούς επώνυμους, και άλλους δημοσιογράφους, καθώς και στελέχη από τον χώρο των media, αλλά και εκπρόσωπους από το χώρο της μόδας (bloggers, influencers, στιλίστες, fashion editors).
 

doseewonderful_pandora_event_01.jpg
doseewonderful_pandora_event_02.jpg
doseewonderful_pandora_event_03.jpg
 

Οι μοναδικές συλλογές της PANDORA σε συνδυασμό με την επιβλητική διακόσμηση, δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Είχαμε λοιπόν, την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα στην καθημερινότητά μας και να ανακαλύψουμε πτυχές της προσωπικής μας ευτυχίας, μέσα από ιδιαίτερες βιωματικές δράσεις που είχαν προγραμματιστεί (spiritual –life coaching session από την Μαρία Αναστασιάδου, live σαξόφωνο από την διεθνούς φήμης σαξοφωνίστρια Βάγια Καλαντζή, συνεντεύξεις υπό την καθοδήγηση της δημοσιογράφου Θέτιδος Πεχλιβανίδη).
 

doseewonderful_pandora_event_05.jpg
doseewonderful_pandora_event_06.jpg
 

"Στην PANDORA, θέλουμε οι γυναίκες να γιορτάζουν όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν κάθε μέρα, καθώς όλες αυτές οι στιγμές αντιπροσωπεύουν κομμάτια του πολύπλευρου, ιδιαίτερου εαυτούς τους! Τα κοσμήματα PANDORA λειτουργούν ως σύμβολο όλων αυτών των καθημερινών επιτευγμάτων και όλων αυτών που πραγματικά αγαπάμε", αναφέρει η Minna Philipson, Senior Vice President & Chief Marketing Officer της PANDORA.

Δροσερές ασημί, θερμές χρυσές και vintage ροζ μεταλλικές αποχρώσεις, πρωταγωνιστούν στα σχέδια της νέας, φθινοπωρινής συλλογής και δημιουργούν απροσδόκητους trendy συνδυασμούς για κάθε στιλ και περίσταση. Κομψά κοσμήματα από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και το μοναδικό μείγμα μετάλλων PANDORA Rose διακοσμούνται με cut-outκαρδιές στη νέα σειρά "HeartsofPANDORA”,προσφέροντας διαχρονική κομψότητα στα looks της σεζόν.
 

doseewonderful_pandora_event_07.jpg
 

Η ομορφιά των γεωμετρικών σχημάτων αποτυπώνεται στις θηλυκές δημιουργίες της σειράς "GeometricGlow”, που θα απογειώσουν ένα απλό, καθημερινό ντύσιμο αλλά και μια glamorous, βραδινή εμφάνιση. Λαμπερές πέτρες κυβικής ζιρκόνιας τοποθετούνται με το χέρι σε signature δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ, αιχμαλωτίζοντας το φως σε κάθε κίνηση. Τη σειρά συμπληρώνουν εντυπωσιακά σύμβολα σε ιριδίζουσες ροζ, χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις, που αποτελούν την ιδανική προσθήκη στα βραχιόλια του φθινοπώρου.

Για την ξεχωριστή περίοδο των Χριστουγέννων, η δημιουργική ομάδα της PANDORA προτείνει εντυπωσιακά σχέδια κοσμημάτων εμπνευσμένα από τη μαγική ομορφιά του χειμώνα και του νυχτερινού ουρανού! Μπλε αποχρώσεις, λαμπερά κρύσταλλα, αιθέριες χιονονιφάδες και πεφταστέρια θα προσθέσουν εκθαμβωτική λάμψη σε κάθε γιορτινή εμφάνιση.
 

doseewonderful_pandora_event_08.jpg
 

Είδες λοιπόν, πώς καταφέραμε να… DO See Τhe Wonderful; Ώρα να το «δεις» και εσύ!

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ