Skip to main content

FASHION NEWS

Θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ και ποδοσφαίρου στο opening party του Sport Loft

To νέο multi-brand κατάστημα αθλητικών ειδών θα γίνει το αγαπημένο σου!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν συναντάς κάθε μέρα μερικούς από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της Ελλάδας, μαζεμένους σε ένα χώρο. Έτσι νιώσαμε κάτι παραπάνω από τυχερές που βρεθήκαμε στην εντυπωσιακή εκδήλωση των εγκαινίων του νέου καταστήματος Sport Loft, καθώς είδαμε από κοντά μερικούς από τους πιο γνωστούς αθλητές από τον χώρο του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του κλασικού αθλητισμού!

Και φυσικά, πολύς ακόμη κόσμος, βρέθηκε εκεί. Άνθρωποι από τον χώρο του training, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, του καλλιτεχνικού χώρου, αθλητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, δέχτηκαν την νέα πρόταση του Ομίλου FF Group για το Sports Excellence.

Το Sport Loft στην Κηφισιά είναι το νέο κατάστημα αθλητικών ειδών που υπόσχεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός για όσους αγαπούν τον αθλητισμό και αναζητούν τα πιο εξειδικευμένα και τεχνικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε πάνω από 200 καλεσμένους που εντυπωσιάστηκαν από το tech-infused περιβάλλον του καταστήματος και από τις μοναδικές προτάσεις από τις πιο γνωστές μάρκες της αγοράς.

«Ο Όμιλος FF Group επενδύει στο concept SPORT LOFT. To multi-brand κατάστημα της Κηφισιάς είναι το 2ο κατά σειρά κατάστημα – μετά το SPORT LOFT στο Βουκουρέστι – και πρόκειται να επεκτείνουμε το concept και σε άλλες αγορές», δήλωσε ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα 700 τ.μ. του καταστήματος, να δοκιμάσουμε το running lab και να απολαύσουμε την υπηρεσία Foot Pronation Analysis. Η βραδιά απογειώθηκε με ένα tailormade performance από το βραβευμένο dance crew, Dead Prezz, ενώ απολαύσαμε ένα upbeat  DJ set από την No1 Dance Billboard Chart παραγωγό και DJ, Xenia Ghali.

To Sport Loft εντυπωσιάζει με την άνετη διαρρύθμιση του χώρου, με το άπλετο φως που επιτρέπει την ανάδειξη των προϊόντων και με τα σχεδιαστικά στοιχεία που αντλούν έμπνευση από την ευρύτερη κουλτούρα του αθλητισμού.

Οι top επιλογές από μάρκες, όπως NIKE, Jordan, adidas, asics, GSA, Under Armour, New Balance, Puma, Mizuno, Saucony μεταξύ άλλων, είναι σίγουρο ότι θα σας δώσουν ένα ακόμα κίνητρο για να κάνετε αυτό που πραγματικά αγαπάτε, με τον καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο.

Δες παρακάτω μερικά από τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν στα εγκαίνια του καταστήματος!

SportLoft_OpeningEvent_1.jpg
 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Μιχάλης Σεΐτης (Παραολυμπιονίκης αθλητής του στίβου), Κώστας Φιλιππίδης (αθλητής του άλματος επί κοντώ), Τζώρτζης Κουτσολιούτσος (Διευθύνων Σύμβουλος FF Group), Θοδωρής Παπαλουκάς και Μανώλης Ζαχαρίου (EVP – Fashion Distribution & Licensing BU FF Group)
 

SportLoft_OpeningEvent_12.jpg

SportLoft_OpeningEvent_14.jpg

Xenia Ghali, DJ & μουσική παραγωγός
 

SportLoft_OpeningEvent_2.jpg

Η χορευτική ομάδα “Dead Prezz” στο εσωτερικό του καταστήματος
 

SportLoft_OpeningEvent_25.JPG

Άγγελος Μπασινάς και Κώστας Κατσουράνης
 

SportLoft_OpeningEvent_28.JPG

Κλέλια Πανταζή, Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής
 

SportLoft_OpeningEvent_4.jpg

Από αριστερά προς τα δεξιά: Matt Lojeski, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Zach Auguste
 

SportLoft_OpeningEvent_7.jpg

Γιούρκας Σεϊταρίδης, Γιώργος Καραγκούνης και Τάκης Φύσσας

 

Sport Loft: Λ.Κηφισίας 263Α-Τηλ.: 216 9001100

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου