Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

FASHION NEWS

Αυτή η συλλογή μόνο… usual δεν είναι

Όλα όσα είδαμε στην νέα παρουσίαση της νέας συλλογής της ‘ALE


Κέλλυ Νόβακ

Το να είναι κανείς διαφορετικός, αρχίζω να καταλαβαίνω ότι είναι προνόμιο. Είτε μιλάμε για τρόπο σκέψης, είτε για χαρακτήρα, είτε για το στιλ ενός ανθρώπου, το "διαφορετικό" κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, ειδικά σε έναν κόσμο γεμάτο με "κλώνους" του Instagram.

Είναι όμορφο να μην είσαι συνηθισμένη. Και είναι τα… ασυνήθιστα ρούχα αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Με αυτή την λογική, λοιπόν, γιόρτασε και την νέα της συλλογή, η ALE, με ένα εντυπωσιακό all day fashion event.

Σε έναν από τους πιο…non usual casual χώρους της Αθήνας, στην Αίθουσα ΝEON του Ωδείου Αθηνών, η σχεδιαστική ομάδα της ‘ALE  παρουσίασε τη συλλογή που δημιούργησε για το Φθινόπωρο/Χειμώνα ‘17-18.

Η συλλογή αποτελείται από τρεις σειρές, περιλαμβάνοντας όλες τις μεγάλες τάσεις και εφαρμόζοντας τις στο ύφος της ‘ALE. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δημοσιογράφοι και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το παρών, ενώ λαμπερές κυρίες έκαναν την  εμφάνιση τους με ‘ALE total look, εκπροσωπώντας τις επιμέρους σειρές της συλλογής.
 

ale_1718_awcollection_01.jpg

ale_1718_awcollection_03.jpg

 

Ανάμεσά σε αυτές και η εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε την αγαπημένη τάση που έχει κυριαρχήσει τον τελευταίο καιρό, το floral. Το floral έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Obsession. Εδώ η ΆLE πειραματίζεται με τα χρώματα, τις εντάσεις και τις υφές, δημιουργώντας patterns που θυμίζουνπίνακες ζωγραφικής.

 

ZETAD.jpg 

Η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε με look από τη σειρά Maze. Σε αυτή τη σειρά το minimal chic εφευρίσκει ξανά τον εαυτό του. Cropped jackets, φορέματα με πτυχώσεις που «τσαλακώνουν» την κλασική καπαρντίνα και κοστούμια που μπερδεύουν την καθαρότητα του Japanese με τη φινέτσα της Δύσης.
 

TZ.jpg
 Τέλος η ανερχόμενη Μυριέλλα Κουρεντή επέλεξε outfit από την πλέον μυστηριώδη σειρά της συλλογής, τη Strega. Στη Strega το μυστηριώδες συναντά το urban chic. Laser cut δερματίνες, βελούδο του κρασιού, δημιουργικό μπροκάρ και bohemian διαφάνειες κάνουν τις αναφορές στο παρελθόν πιο σύγχρονες από ποτέ.

 

ale_1718_awcollection_04.jpg

ale_1718_awcollection_05.jpg

 

 

ale_1718_awcollection_06.jpg

ale_1718_awcollection_07.jpg

 

Βρες την συλλογή στα καταστήματα αλλά και στο e-shop του brand www.ale.com.gr.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς