Skip to main content

FASHION NEWS

"Έβρεξε" φέτος στην πασαρέλα της Chanel

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το νέο show του οίκου και την Spring 2018 συλλογή του.


Κέλλυ Νόβακ

Φυσικά και δεν περιμένουμε ποτέ κάτι λιγότερο, από μια εξαιρετική συλλογή ρούχων και ένα εκπληκτικό σκηνικό από τον Karl Lagerfeld. Τα ρούχα, το venue, όλα όσα παρουσιάζει ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Chanel, είναι πάντα όλα άψογα. Χωρίς καμία υπερβολή αυτό! Ο άνθρωπος αυτός, δεν μπορεί να κάνει κάτι λάθος! Ακόμα τώρα, κατάφερε να μετατρέψει τα ρούχα και αξεσουάρ για την… βροχή, σε couture κομμάτια! Κομμάτια που θέλουμε όλες οι γυναίκες να αποκτήσουμε! Δηλαδή αν αυτό δεν… φωνάζει «ευφυΐα», τότε δεν ξέρω τι.

Για να μην πολυλογώ όμως (μπορώ να μιλάω ώρες για τον άνθρωπο αυτόν), θα σου επισημάνω μόλις τα 5 βασικά highlights από το show που παρουσίασε πριν λίγες ημέρες στο Grand Palais του Παρισιού, την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

#1. Ο χώρος: Ο οίκος Chanel είναι συνώνυμος με τα εντυπωσιακά set των fashion shows του και το σκηνικό για την Spring 2018 συλλογή, δεν ήταν κάτι λιγότερο από θαυμάσιο! Αυτή την φορά, μετέτρεψε το Grand Palais σε έναν εσωτερικό κήπο με καταρράκτες!

https://www.instagram.com/p/BZx5Uh_lCB7/

#2. Τα ρούχα: Από τα πλαστικ;a PVC παπούτσια και εκπληκτικές μπότες και καπέλα μέχρι και τα θαυμάσια tweed και sheer φορέματα, τα ρούχα για άλλη μια φορά εξέφραζαν απόλυτα την αισθητική του θρυλικού οίκου.

https://www.instagram.com/p/BZyis6Rj8e8/?taken-by=crfashionbook

#3. Τα μοντέλα: Η Kaia Gerber συνεχίζει για άλλη μια φορά να «κυριαρχεί» στις πασαρέλες των Spring 2018 συλλογών και φυσικά… κυριάρχησε και σε αυτή! Μαζί με όλα τα σημαντικά ονόματα του χώρου (Arizona Muse, Taylor Hill κ.α.), η Gerber περπάτησε παρέα και με την Grace Elizabeth, ambassador του brand η οποία «έκλεισε» το show με ένα ασημί, βραδινό look.

5things_toknow_about_chanel_ss18_01.jpg5things_toknow_about_chanel_ss18_03.jpg

#4. Δε μπιούτι: Θαυμάσια για άλλη μια φορά τα beauty looks, από τις χαμηλές αλογοουρές με τους PVC σωλήνες/αξεσουάρ για τα μαλλιά, μέχρι και τα ‘80s εμπνευσμένα μακιγιάζ με μπλε σκιά ματιών και κόκκινα χείλη.

https://www.instagram.com/p/BZy7Ua1gpPs/?taken-by=chanelofficial

https://www.instagram.com/p/BZyBYBoA6ny/

#5. Το “Frow”: Υπήρχε περίπτωση να περπατήσει στην πασαρέλα η Kaia Gerber και να μην είναι στην πρώτη σειρά η μητέρα της, Cindy Crawford; Μαζί της και ο Patrick Dermachelier, αλλά και άλλοι φαν της Chanel όπως η Vanessa Paradis, Caroline de Maigret και Marie-Ange Casta.

5things_toknow_about_chanel_ss18_04.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ