Skip to main content

FASHION NEWS

Νιώσε…CHARMing, σε όλα τα σημεία!

Πώς η νέα συλλογή εσωρούχων της Triumph θα σε κάνει νιώσεις γοητευτική, inside-out!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω τι είναι αυτό το τόσο «ιδιαίτερο» που δένει εμάς τις γυναίκες με τα εσώρουχά μας. Το σίγουρο είναι πως έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση μ’ αυτά. Eίναι κάτι σαν μια σχέση φετίχ. Κάθε γυναίκα δίνει τεράστια σημασία στα εσώρουχα που θα επιλέξει για να φορέσει. Είτε πρόκειται για αυτά που φοράει κάθε μέρα και της προσφέρουν απόλυτη στήριξη, κάλυψη και άνεση, μέχρι και τα πιο σέξι που θα επιλέξει για να… γοητεύσει έναν άνδρα και που θα της δώσουν το boost αυτοπεποίθησης που έχει ανάγκη.

Κι εκεί βρίσκεται και το μυστικό, αλλά και το νόημα της σχέσης. Ένα εσώρουχο μας κάνει από την μία να νιώθουμε σαν μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και από την άλλη μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια στην καθημερινότητά μας. Εγώ, πάντως, κάπως έτσι το βλέπω.

Έχουν υπάρξει ημέρες που μπορεί να μην φοράω το σωστό σουτιέν και κάτι να με… «τρώει» όλη μέρα. Παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μιας γυναίκας ένα εσώρουχο λοιπόν.

Και όπως και με άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα με την αγαπημένη μας ενυδατική κρέμα, εμείς οι γυναίκες έχουμε… αδυναμίες. Έχουμε αγαπημένα brands που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι θα μας προσφέρουν, όλα τα παραπάνω. Που θα μας κάνουμε να νιώθουμε ασφαλείς, με αυτοπεποίθηση… charming, πάντα και παντού! No matter what.

Η Triumph είναι αυτή που, πάντα, μου έρχεται πρώτη στο μυαλό. Και η Triumph είναι που  μου το επιβεβαιώνει αυτό, κάθε φορά που αντικρύζω και δοκιμάζω μια νέα της συλλογή. Αντίστοιχα και η καινούργια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017.

Η συλλογή της Triumph για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2017, χαρακτηρίζεται από σαγηνευτικά εσώρουχα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση. Για όλες αυτές τις διαφορετικές περιστάσεις, για τις οποίες λέγαμε πριν.

Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπ’ όψιν τις διαφορετικές περιπτώσεις και εκφάνσεις που έχει στην καθημερινότητα της μια γυναίκα, η Triumph τη βοηθάει να βρει το ιδανικό, για κάθε της «εαυτό». Για την ώρα που θέλει  να είναι μια σέξι θεά στο… κρεββάτι, αλλά και για την ώρα που πρέπει να είναι μια και γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ως εργαζόμενη στο γραφείο της.

Είναι σημαντικό πάντως το ότι η Triumph είναι… εμμονική με τις λεπτομέρειες και γι’ αυτό ξεχωρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σειρές της Triumph, όπως η Amourette, στηρίζονται και αγαπιούνται από τις γυναίκες εδώ και χρόνια. Γιατί πρόκειται για σειρές που προσδίδουν διαχρονικότητα, κομψότητα, ποιότητα και απαράμιλλη άνεση και εφαρμογή, πράγματα που όλες μας αναζητάμε από τα εσώρουχά μας, εξάλλου.

setstriumph.jpg

Εσώρουχα από την σειρά Amourette  

 

Κάθε σεζόν λοιπόν, η Triumph ανανεώνεται κι αυτή και τα σχέδιά της μέσα από τα χρώματα, τα κοψίματα και τα σχέδια. Αυτή τη σεζόν επιφυλάσσει τη νέα εκδοχή Amourette Charm, που έχει σκοπό να μας κάνει… CHARMing!  Σε όλα τα σημεία.

Και  όλα πηγάζουν από την ιδιότητα της Triumph να σκέφτεται πάντα πώς θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει όλο και περισσότερο δυναμική, γεμάτη γοητεία και αυτοπεποίθηση.

 

charmcollage.jpg

Eσώρουχα από την σειρά Amourette Charm  

 

Στα shapewear, η Triumph, παρουσιάζει σειρές με Magic Wire, την αποκλειστική καινοτομία της ελαστικής και όχι μεταλλικής μπανέλας (Magic Boost, Magic Lily Sensation) καθώς και σειρές που διαμορφώνουν το σώμα (Αiry Sensation). Αυτό, χωρίς όμως να στερούμαστε το στιλ ή τον… αισθησιασμό μας. Η νέα σειρά Magic Boost Velvet, συνδυάζει την καινοτομία και τη διαμόρφωση με άκρως σαγηνευτικά, βελούδινα styles.  

set380.jpg
Magic Lily Sensation   

 

 

kors380.jpg 

Αiry Sensation

 

magicboostin.jpg

Magic Boost Velvet 

Υπάρχουν λοιπόν, εσώρουχα για όλες μας και για όλες τις περιστάσεις. Σειρές seduction (ξέρεις για να σαγηνεύσεις απόλυτα έναν άνδρα) αλλά και σειρές αθλητικές, σειρές για καθημερινή άνεση όλη μέρα, σειρές διαχρονικές, σειρές για μεγάλο στήθος, σειρές homewear και σειρές με καθημερινά σλιπ για κάθε στιλ και περίσταση! Δηλαδή, αν αυτό δεν δείχνει την αφοσίωση της Triumph, προς το γυναικείο φύλο, δεν ξέρω τι!

triactionin.jpg 

Και φυσικά, για άλλη μια χρόνια, το brand εκπροσωπεί μία τέτοια γυναίκα. Μία γυναίκα σαν όλες εμάς, που αντιπροσωπεύει το γυναικείο φύλο με απόλυτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Το top model Jessica Hart και ο Rankin Join λοιπόν, ενώνουν για άλλη μια φορά την… δυναμική τους φύση για τη νέα χειμερινή καμπάνια της Triumph! Μετουσιώνουν όλα όσα πρεσβεύει η γυναίκα στην καθημερινότητά της, με τους διαφορετικούς της ρόλους και το πως μπορεί να βρει το ιδανικό για κάθε της εαυτό.

 

ad_triumph_16.jpg  

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!