Skip to main content

FASHION NEWS

Το νέο μυστικό της πόλης που θα σε εμπνεύσει

Έχεις κοιτάξει ποτέ την πόλη μας; Όχι; Καν’το και θα ανακαλύψεις χιλιάδες όμορφα μυστικά της!


Κέλλυ Νόβακ

Απλά να τη «δεις». Να την παρατηρήσεις καλά, να της αφιερώσεις χρόνο και να την καταλάβεις. Την πόλη μας. Την Αθήνα. Το έχεις κάνει ποτέ;

Δεν θα το πιστέψεις, αλλά εγώ συνέχεια αυτό κάνω! Όχι, δεν έχω χρόνο για χάσιμο, αντιθέτως, όμως, η πόλη μας είναι τόσο γεμάτη με κρυφά μηνύματα, με ενδιαφέροντα «μυστικά», κι αν καταφέρεις να τα «δεις», θα λειτουργήσουν ΟΛΑ προς όφελός σου.

Η ενέργεια Αthens is Original μου θύμισε ξανά πόσο υπέροχη είναι η πόλη μας.
 

adidas_nativeallyou_02.jpg

Κι εσύ, μια φορά να την δεις με τα μάτια της ψυχής σου θα δεις μια «άλλη» Αθήνα. Θα καταλάβεις ότι κάτι… παίζει εδώ. Κάτι συμβαίνει. Θα βλέπεις τις στάσεις του λεωφορείου και κάτι θα σε ιντριγκάρει. Θα πηγαίνεις στου Ψυρρή να αγοράσεις κουλούρι και θα εμπνέεσαι.

Είναι γεμάτη θαυμάσια και όμορφα πράγματα η Αθήνα μας, από τους ανθρώπους της μέχρι τα πιο μικρά που μοιάζουν ασήμαντα. Δεν γίνεται κάποιος να μην εμπνευστεί από αυτή.

Πετάει συνέχεια «δολώματα» αυτή η πόλη και εμείς δεν μπορούμε παρά να… τσιμπάμε. Ειδικά, εμείς η νέα γενιά. Εμείς  πρέπει να μάθουμε την πόλη μας καλύτερα, να εμπνευστούμε  από την ιστορία της, την τέχνη και να την εκπροσωπήσουμε μέσα από τον χαρακτήρα, τις εμφανίσεις μας, όσο καλύτερα γίνεται.

«Η Αθήνα μπορεί να γίνει πολύ αγχωτική και συνάμα πολύ ερωτική!», δηλώνει η Ελευθερία Στάμου, corps de ballet στην Εθνική Λυρική Σκηνή και πρόσωπο που εκπροσωπεί αυτή την νέα γενιά που λέγαμε πριν.

https://www.instagram.com/p/BbHC8rLleks/?tagged=athensisoriginal

Συνεχίζει: «Οντάς μέλος του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εργάζομαι στην Αθήνα εδώ και 4 χρόνια! Οι επιλογές που έχει κάποιος να παρακολουθήσει παραστάσεις χορού στην πόλη αυτή είναι ποικίλες. Αν περπατήσεις στα σοκάκια και στις γειτονίες της θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν επίσης και πολλές σχολές χορού που δίνουν τη δυνατότητα σε νέους και μη, να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο! Η Αθήνα εξελίσσεται και μέσα από αυτό κρατάει όλη της την αυθεντικότητα! Έτσι και για εμένα πρέπει να είναι και οι άνθρωποι, εξελισσόμενοι και αυθεντικοί!»

Κάτι όμως γίνεται τελευταία και με έχει βάλει σε αυτό το mood. Κάτι νιώθω να «κοχλάζει» στους δρόμους της Αθήνας και είναι σαν να θέλει να μας πει ότι κάτι απίστευτο πρόκειται να συμβεί.

Αρχίζω λοιπόν, να ενώνω τα κομμάτια του παζλ. Με την ενέργεια Athens is Original, κάποιος θέλει να τιμήσει την Αθήνα, τη νέα γενιά και την αυθεντικότητα. Παρατηρώ και πάλι τα στοιχεία στις προτομές… Λες τελικά πίσω από όλα αυτά να βρίσκεται η adidas; Όλα μου "φωνάζουν" ότι κάτι θαυμάσιο πρόκειται να συμβεί. Ο κόσμος, η διάθεση στους δρόμους της Αθήνας μου... μιλάνε και με βάζουν σε υποψίες μήπως το brand ετοιμάζει να ανοίξει καινούργιο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας…

Τα adidas Originals, άλλωστε, ταυτίζονται με την urban αισθητική και εκπροσωπούν όλα όσα  πρέπει να χαρακτηρίζουν (και χαρακτηρίζουν) τη νέα γενιά και το στιλ της. Με τόλμη, σεβασμό, αλλά και «αυθάδεια» πάνω στο κλασικό. Έτσι μόνο μπορεί κανείς να γίνει αυθεντικός.

adidas_nativeallyou_01.jpg

Είναι σημαντική η ενέργεια Athens is Original, λοιπόν. Μέσα από αυτή και τα πρόσωπα νέων ανθρώπων της πόλης δημιουργούν και ανανεώνουν την εικόνα της, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Αναμεσά τους ο Captain, (βραβευμένος tattoo artist, Darkside Tattoo Society), η Ναταλία Κρίτσαλη (social entrepreneur, συν-δημιουργός της πλατφόρμας bloode), ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος (bartender), ο DJ Young (Dj και παραγωγός, δημιουργός του "People You Know"), η Ξένια Ντάνια (Jazz vocalist και ηθοποιός βλ. “Πλατεία Αμερικής”), ο STMTS (street artist και εικαστικός) και φυσικά η Ελευθερία Στάμου (corps de ballet, Εθνική Λυρική Σκηνή).

Η Ελευθερία λέει σχετικά, για την ενέργεια αυτή: «Η adidas είναι μια εταιρεία που πάντα οι ενέργειες της είναι καινοτόμες και φρέσκες! Το Αthens is Original δεν θα μπορούσε να μην είναι μία από αυτές, διότι προωθεί την Μόδα μέσα από νέους ανθρώπους με στιλ και αυθεντικότητα σε αυτό που κάνουν στην πόλη της Αθήνας! Μέσα από όλο αυτό το κίνημα, εστιάζει στην μοναδικότητα του κάθε ατόμου, τον ωθεί να κινηθεί ελευθέρα, να πιστέψει στον εαυτό του και να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους! Είναι τιμή μου που είμαι μέλος αυτού του project, γιατί λατρεύω την adidas για την αυθεντικότητα της και φυσικά την πόλη της Αθήνας στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα!».athensisoriginal_allyou_00.jpg

Παράλληλα, στο κέντρο της πόλης «τρέχουν» και πολλά guerilla activations, τα οποία μπορούμε να φωτογραφίσουμε και να ποστάρουμε στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #AthensIsOriginal και όλοι εμείς οι φίλοι της adidas να στηρίξουμε την ενέργεια αυτή του brand η οποία εμπνέει και μας βοηθάει να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη μας.   

Μπαίνοντας στο site μπορούμε να γίνουμε όλοι «κομμάτι» της ενδιαφέρουσας ενέργειας Athens is Original και να δούμε καλύτερα την αυθεντικότητα που εκφράζει την πόλη που ζούμε.

Στο athensisoriginal.gr μπορείς να δώσεις και εσύ τα στοιχεία σου για να λάβεις πρόσκληση και πληροφορίες για το τι θα συμβεί στις 10 Νοεμβρίου και να γίνεις μέρος και εσύ της πόλης σου.

Εκπροσώπησε, λοιπόν, και εσύ την πόλη και το στιλ σου, “Be a part of it” και  part της πιο αυθεντικής ενέργειας ever.

Mπες τώρα, στο athensisoriginal.gr

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30