Skip to main content

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid εκτός από το φετινό show της Victoria’s Secret

Μόνο μία Hadid θα δούμε στο φετινό εντυπωσιακό show!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν θα περιμένουμε πολύ καιρό ακόμη, για το επόμενο Victoria’s Secret Fashion Show. Μέσα στις επόμενες ημέρες, πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του φαντασμαγορικού show --η προβολή του στην τηλεόραση γίνεται σχεδόν 1 μήνα μετά.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μοντέλα που θα λάβουν μέρος σε αυτό, έχουν ήδη ξεκινήσει το καθιερωμένο training γυμναστικής και διατροφής που κάνουν λίγο καιρό πριν το show. Ένα μοντέλο όμως, δεν θα κάνει φέτος το καθιερωμένο training, μιας και δεν θα περπατήσει τελικά στην πασαρέλα του πολυαναμενόμενου show.

Η Gigi Hadid είναι αυτό το πρόσωπο. Το μοντέλο αν και είχε επιβεβαιώσει από τον Σεπτέμβριο ότι θα συμμετέχει στο σόου (μαζί με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως την Karlie Kloss, Lie Wen και την αδερφή της Bella, μεταξύ άλλων) πρόσφατα ανακοίνωσε όταν δεν εμφανιστεί στην φετινή πασαρέλα του brand.

Ο λόγος ; Απορρίφθηκε η κινέζικη βίζα του μοντέλου. Μιας και το show για το 2017 θα γίνει φέτος στην Σανγκάη, όλα τα μοντέλα χρειάζεται να έχουν υπό την κατοχή τους την κάρτα αυτή, για να περάσουν στην χώρα. Η Hadid δεν είναι το μόνο μοντέλο της οποίας η κάρτα απορρίφθηκε, μιας και το ίδιο συνέβη και σε άλλες κοπέλες οι οποίες είχαν σκοπό να λάβουν μέρος στο show.

Τα νέα ανακοίνωσε η Hadid τελευταία στιγμή. Παρόλα αυτά, η Hadid φαίνεται να έχει γεμάτο το πρόγραμμά της με το λανσάρισμα της νέας της συλλογής για το brand Stuart Weitzman.

Η Gigi ανακοίνωσε τα νέα μέσα από το Twitter, γράφοντας σχετικά:

«Έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ που δεν θα καταφέρω να πάω φέτος στην Κίνα. Αγαπάω την VS οικογένειά μου και θα είμαι με όλα τα κορίτσια μου πνευματικά!! Περιμένω πώς και πώς να συντονιστώ στον δέκτη μου μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και να δω το πανέμορφο show, γιατί ξέρω ότι θα είναι πανέμορφο και περιμένω πώς και πώς για το επόμενο από τώρα!»

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;