Skip to main content

FASHION NEWS

Με αέρα από Χόλυγουντ το νέο spot της Calzedonia

Η Julia Roberts συνεργάζεται και πάλι με το ιταλικό brand για ένα εντυπωσιακό διαφημιστικό spot!


Κέλλυ Νόβακ

Από τη μια, έχουμε την βραβευμένη με Όσκαρ Julia Roberts (που πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό spot της Calzedonia) και από την άλλη, τον Grant Heslov (που έχει κερδίσει Όσκαρ για την ταινία Argo) να σκηνοθετεί ένα νέο εξαιρετικό spot!
 

3rdspot_julia_calzedonia_01.jpg

Δύο στα δύο λοιπόν, «χτύπησε» η Calzedonia για το νέο διαφημιστικό της spot! Και ναι, το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο περιμένεις! 
 

3rdspot_julia_calzedonia_02.jpg
 

H Calzedonia λοιπόν, συνεργάζεται και πάλι με τη Julia Roberts μετρώντας το 3ο spot του ιταλικού legwear brand που κάνουν μαζί. Στο τελευταίο spot την είδαμε να φεύγει από το κατάστημα με τσάντες στα χέρια. Τώρα, επιστρέφει πάλι στο κατάστημα, έτοιμη να ανακαλύψει τη νέα συλλογή μόδας.

Tα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες υπό τη σκηνοθετική ματιά του Heslov. Το TV spot έχει τη λογική sequel σε σχέση με το τελευταίο διαφημιστικό του brand κι έρχεται να ενισχύσει τη σχέση της Robert’s με την Calzedonia. To νέο spot διαθέτει ένα ελαφρύ και χιουμοριστικό storytelling, εστιάζοντας στην επιστροφή του καλσόν ως must -have αξεσουάρ για κάθε γυναίκα.
 

 3rdspot_julia_calzedonia_03.jpg
 

Η Julia Roberts σαφώς η τέλεια πρέσβειρα για την Calzedonia. Διαχρονικό icon, η φήμη της είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη κι επιδεικνύει ένα προφίλ γενικής εκτίμησης. Ενσαρκώνει ιδανικά το πνεύμα και τις αξίες που οι γυναίκες αποδίδουν στο brand: στιλ, θετικότητα, ενέργεια.

Απόλαυσέ το παρακάτω!

https://www.youtube.com/watch?v=F3fIfS6_6XQ&feature=youtu.be

Η Calzedonia ιδρύθηκε στη Βερόνα το 1986 και οι συλλογές της αποτέλεσαν ορόσημο για τις τάσεις στο Legwear και το Beachwear, για όλη την οικογένεια, συνδυάζοντας την ποιότητα με το στυλ και τις προσιτές τιμές. Το 2017 σηματοδοτεί την είσοδο του brand στις αμερικάνικες και κινεζικές αγορές, ένα χρονικό σημείο έντονης ανάπτυξης και ενθουσιασμού που ενισχύεται και από το νέο αυτό διαφημιστικό το οποίο εστιάζει στις fashion συλλογές legwear της Calzedonia.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ