Skip to main content

FASHION NEWS

Aυτά τα αξεσουάρ δεν φορούν ποτέ οι Γαλλίδες τον χειμώνα

Οι ιέρειες του στιλ μίλησαν!


Κέλλυ Νόβακ

Τις αγαπάμε για την έμφυτη κομψότητα και αέρα που έχουν. Τις λατρεύουμε για όλα όσα έχουν προσφέρει και μάθει στο γυναικείο φύλο για το στιλ. Δεν είναι λίγο αυτό, να ξέρεις.

Και ενώ γενικά, είμαστε σχεδόν «ταγμένες» σε αυτές και σε όλα τα μαθήματα που μας έχουν δώσει για τις εμφανίσεις μας, είναι κάποιες στιγμές που πρέπει να βάλουμε τα όρια μας. Αυτή είναι μία από αυτές τις στιγμές.

Υπάρχουν 3 πράγματα που δεν φοράνε με τίποτα οι γυναίκες αυτές, τον χειμώνα. Τρία αξεσουάρ για την ακρίβεια, τα οποία θεωρούν ότι τους στερούν του θηλυκού, αλλά και κομψού τους στιλ.

Ποια είναι αυτά; Και πώς μπορείς να τα φορέσεις και εσύ, χωρίς να χάσεις την θηλυκότητά σου;
 

#1. Χειμωνιάτικα μποτάκια

3things_frenchwomendontwear_01.jpg

Μπορεί να είναι λίγο «χοντροκομμένα» για το στιλ τους, παρόλα αυτά, ένα ζευγάρι, ζεστά χειμωνιάτικα μποτάκια είναι απαραίτητα. Συνδύασέ τα με ένα statement καλσόν ή με ένα λεοπάρ παλτό για περισσότερο glam.

 

#2. Κάλτσες με σχέδια

3things_frenchwomendontwear_02.jpg

Όλοι φοράμε κάλτσες, αλλά οι Γαλλίδες προτιμούν τις μονόχρωμες μαύρες, γκρι ή μπλε οι οποίες δεν φαίνονται από τα ρούχα τους. Παρόλα αυτά, ένα ζευγάρι κάλτσες μπορούν να είναι πολύ εντυπωσιακές και να δώσουν έξτρα πόντους στιλ και θηλυκότητας, αν είναι από το κατάλληλο υλικό (βλ. διάφανες, σατέν, βινύλ, δαντέλα κτλ). Αυτά τα υφάσματα είναι άκρως στιλάτα και chic!

 

#3. Λευκές τσάντες

3things_frenchwomendontwear_03.jpg

Ο λόγος που δεν τις φορούν είναι επειδή λερώνουν εύκολα, γι’ αυτό και επενδύουν σε μαύρες, δερμάτινες τσάντες. Παρόλα αυτά, μια statement, λευκή τσάντα ξεφεύγει από τα τετριμμένα και κάνει τις εμφανίσεις να ξεχωρίζουν.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός