Skip to main content

FASHION NEWS

Advance Style: Το street style blog που δεν μετράει χρόνια στο στιλ

Ήρθε η ώρα η νεολαία να πάρει μαθήματα μόδας από τις πιο stylish 60αρες  


Κέλλυ Νόβακ

«Πρέπει να σεβόμαστε τους μεγαλύτερους», μου έλεγε πάντα η μητέρα μου. Και είχε απόλυτο δίκιο. Είναι σημαντικό αυτό λοιπόν, ειδικά όσον αφορά την Μόδα.

Οι πιο ώριμες γυναίκες έχουν σαφώς διαφορετική αντίληψη απέναντι στην μόδα και το στιλ τους, απ’ ότι έχουν οι νεότεροι άνθρωποι. Μια γυναίκα στα 60 της, έχει την εμπειρία, την αυτογνωσία και γνωρίζει καλά ποια είναι σαν άνθρωπος, άρα και το πώς θα «μεταφράσει» αυτή την προσωπικότητά της, μέσα από τις εμφανίσεις της.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και μέσα από τις εκπληκτικές φωτογραφίες του Ari Seth Cohen. Το street style blog του, Advance Style ακολουθεί ώριμες και συνειδητοποιημένες γυναίκες (και άνδρες) που γνωρίζουν καλά «τι εστί μόδα».

Μετά από χρόνια εμπειρίας και γνωρίζοντας τον εαυτό τους, οι γυναίκες του Advance Style ξέρουν τι θέλουν από μια εμφάνιση, τι τους ταιριάζει και τι τους κάνει να αισθάνονται καλά. Αν κάτι δεν αρέσει σε κάποιον, απλά δεν τους ενδιαφέρει καθόλου!

Η Lynn Dell μια από τις «θαμώνες» του blog, αναφέρει συγκεκριμένα: «Όσο μεγαλώνουμε, τόσο καλύτερες γινόμαστε!».

advancestyle_blog_01.jpgadvancestyle_blog_02.jpg

Το Advanced Style διαφέρει από τα υπόλοιπα street style blogs, μιας και είναι λίγα αυτά που κάνουν focus στο στιλ μεγαλύτερων γυναικών, αλλά και των προσωπικοτήτων τους.

Ο Cohen ξεκίνησε το blog όταν μετακόμισε από την Καλιφόρνια στην Νέα Υόρκη και τότε ήταν που ξεκίνησε να φωτογραφίζει αυτές τις καλοντυμένες γυναίκες. Μεγαλώνοντας, θεωρούσε ότι τα πλεκτά πουλόβερ της γιαγιάς του ήταν ό,τι καλύτερο είχε δει ποτέ. Έτσι, απέκτησε γρήγορα μια εκτίμηση απέναντι στις πιο ώριμες γυναίκες.

advancestyle_blog_03.jpg

Το blog του ξεφεύγει από το στίγμα της ηλικίας που υπάρχει στην Μόδα και αποδεικνύει ότι το στιλ δεν μετράει χρόνια, αντιθέτως μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πολύ πιο stylish και γεμάτη αυτοπεποίθηση για την ίδια και τις εμφανίσεις της, όσο καμία 20χρονη ή 25χρονη κοπέλα.

advancestyle_blog_04.jpg

«Οι γυναίκες αυτές είναι εδώ για να εμπνεύσουν τις επόμενες γενιές», δηλώνει ο Cohen. Ας εμπνευστούμε λοιπόν.

advancestyle_blog_05.jpgadvancestyle_blog_06.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.