Skip to main content

FASHION NEWS

O The Weeknd λέει «αντίο» στην H&M

Το ρατσιστικό ρούχο του brand που έκανε τον καλλιτέχνη έξαλλο!


Κέλλυ Νόβακ

The Weeknd μόλις έληξε την συνεργασία του με την H&M και έχει σοβαρό λόγο που το έκανε αυτό.

Το γνωστό brand κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με ένα μαύρο παιδί να φοράει ένα hoodie πάνω στο οποίο γράφει την φράση: «Η πιο κουλ μαϊμού στη ζούγκλα». O γνωστός ράπερ λοιπόν, μετά από αυτό, αποφάσισε αμέσως να λήξει την συνεργασία του με την H&M, γράφοντας συγκεκριμένα στο Twitter:

«Ξύπνησα το πρωί και σοκαρισμένος και ντροπιασμένος με αυτή την φωτογραφία. Είμαι βαθύτατα προσβεβλημένος και δεν θα συνεργαστώ πια με την H&M.»

O The Weeknd συνεργάστηκε με την H&M, δύο φορές μέσα στο 2017, δημιουργώντας συλλογές για το brand, ενώ πρωταγωνίστησε και ο ίδιος στην καμπάνια.

Το brand από την πλευρά του, απέσυρε αμέσως την φωτογραφία, αλλά και το ίδιο το ρούχο από την αγορά. Μάλιστα, δήλωσε σχετικά με το συμβάν:

«Κατανοούμε ότι πολύς κόσμος είναι αναστατωμένος με την εικόνα. Εμείς, που δουλεύουμε στην H&M, συμφωνούμε όλοι. Ζητάμε συγγνώμη που βγήκε μια τέτοια φωτογραφία και που κυκλοφόρησε και σε print. Συνεπώς, όχι μόνο αποσύραμε την φωτογραφία από τα μέσα μας, αλλά αποσύραμε και το ρούχο από την παραγωγή μας παγκοσμίως.»

Η δήλωση συνέχισε αναφέροντας τα εξής: «Είναι προφανές ότι ο τρόπος που λειτουργούμε δεν είναι σωστός. Χωρίς αμφιβολία. Θα ερευνήσουμε καλά γιατί αυτό συνέβη και θα αποτρέψουμε τέτοιου είδους λάθη από το να συμβούν στο μέλλον.»

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30