Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτή την Άνοιξη… κυνήγησε τα trends!

Εμείς, αυτό κάναμε στον πιο trendy λαβύρινθο θαυμάτων!


Κέλλυ Νόβακ

Το πιο… fashionable κυνήγι των ανοιξιάτικων τάσεων ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες στον όμορφο χώρο του McArthurGlen! Στο γνωστό εκπτωτικό χωριό μέσα από μία μαγική διαδρομή στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας είχαμε την ευκαιρία να «μπούμε» στον μαγικό λαβύρινθο των θαυμάτων που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen έως και τις 13 Απριλίου! Τι είναι αυτός ο λαβύρινθος; Ο απόλυτος προορισμός έξυπνου shopping!

Στο event είχαμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε τη S/S Collection 2018 με τρία μοναδικά fashion corners εμπνευσμένα από τις τάσεις της εποχής.

H Mελίνα Παΐζη, Deputy Centre Manager, McArthurGlen Hellas, μας καλωσόρισε αναφέροντας ότι το πιο σημαντικό trend για το McArthurGlen είναι η φιλοξενία και η δημιουργία μίας ξεχωριστής εμπειρίας που περιλαμβάνει τη διασκέδαση & το έξυπνο shopping των αγαπημένων designer brands σε μοναδικές τιμές.

 

mcarthurglen_01.JPG
 

Το ταξίδι ξεκίνησε γλυκά και άκρως ανοιξιάτικα, στο candy corner που βρισκόταν έξω από τον λαβύρινθο με πολύχρωμες λεμονάδες και cupcakes και μία φανταστική έκπληξη: Handpainted Panama hats by Miska, ειδικά σχεδιασμένα για τους καλεσμένους.
 

mcarthurglen_03.JPG
 

Στη συνέχεια, ακολούθησε το κυνήγι των trends και εκεί περιηγηθήκαμε στον λαβύρινθο ανακαλύπτοντας χρώματα, τζιν και safari λεπτομέρειες στα Bright Colours, Safari & Raw Denim corners. Fashion items παπούτσια και ρούχα έδωσαν το look & feel της εποχής και δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα, που θύμιζε editorial μόδας. Οι καλεσμένοι δοκιμάζοντας τα fashion items φωτογραφήθηκαν από επαγγελματίες φωτογράφους, δημιουργώντας το δικό τους προσωπικό lookbook!

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείς να επισκεφθείς το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.