Μια συλλογή αφιερωμένη σε άτομα με αναπηρία - AllYou.gr

Search

Μια συλλογή αφιερωμένη σε άτομα με αναπηρία

Ο Tommy Hilfiger κάνει την διαφορά και δημιουργεί μια συλλογή που αλλάζει τα δεδομένα

10 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Κέλλυ Νόβακ

Αφού με μεγάλη επιτυχία, κυκλοφόρησε την πρώτη του συλλογή για ανθρώπους με αναπηρία, ο Tommy Hilfiger δημιούργησε ακόμα μία για την Άνοιξη 2018.

Η σειρά που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της Μόδας, περιλαμβάνει ρούχα για άνδρες και γυναίκες και παραμένει πιστή στην “Americana” αισθητική που έχει το brand. Κάθε ρούχο ή αξεσουάρ της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρίες.

Η συλλογή έχει δημιουργηθεί με σκοπό «να συμπεριλάβει και να ενδυναμώσει ανθρώπους με όλων των ειδών τις αναπηρίες για να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσα από την μόδα», όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του brand.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν ειδικές λεπτομέρειες στο κούμπωμα με σκοπό να είναι εύκολο να τα βάλει ή να τα βγάλει κανείς από πάνω του.

Στην νέα καμπάνια της σειράς, πρωταγωνιστούν μερικοί από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους ατόμων με ειδικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Mama Cax, της χορεύτριας και vlogger Chelsie Hill, του παραολυμπιονίκη με χρυσό μετάλλιο Jeremy Campbell και του σεφ Jeremiah Josey.

Δες παρακάτω την εντυπωσιακή και εμψυχωτική καμπάνια!

disabletommyhilfiger_campaign_spring18_02.jpgdisabletommyhilfiger_campaign_spring18_03.jpgdisabletommyhilfiger_campaign_spring18_04.jpgdisabletommyhilfiger_campaign_spring18_05.jpgdisabletommyhilfiger_campaign_spring18_06.jpgdisabletommyhilfiger_campaign_spring18_07.jpg

Φωτογραφίες: Tommy HilfigerΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Νέο brand μαγιό με ελληνική υπογραφή!

Γιατί αν όχι εμείς που έχουμε τη θάλασσα στο αίμα μας, τότε ποιοι;

Κάννες 2019: Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Το 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες βρίσκεται σε εξέλιξη και έχω ήδη κορυφαίες στιγμές να σου αναφέρω!