Skip to main content

FASHION NEWS

Φέτος το καλοκαίρι θα θέλεις να πας για σαφάρι

Και θα φοράς από… την κορυφή ως τα νύχια, την απόλυτη τάση της σεζόν!


Κέλλυ Νόβακ

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το καλοκαίρι φέτος, είναι το “safari look”. Δεν μας εκπλήσσει λοιπόν, το γεγονός ότι ένα από τα μεγαλύτερα, ελληνικά brand υποδημάτων έχει δημιουργήσει μια σειρά, εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στην τάση αυτή!

Η νεανική σειρά EXE, της ΤSAKIRIS MALLAS λοιπόν, παρουσιάζει τη συλλογή “Safari Chic” για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, κερδίζοντας για άλλη μια χρονιά τις εντυπώσεις. Με κυρίαρχα τα ethnic στοιχεία και τα έντονα χρώματα που παραπέμπουν στις παραδοσιακές ενδυμασίες των Αφρικανικών φυλών, τα εξωτικά φτερά, οι χάντρες και τα τρουκς, πλαισιώνουν μια εντυπωσιακή συλλογή που παραπέμπει σε fashion editorial εμπνευσμένο από τα βάθη του Αμαζονίου. Τα πρωτόγονα ένστικτα της σύγχρονης, ανεξάρτητης και χειραφετημένης γυναίκας ξυπνούν με μια απόλυτα “Safari Chic” διάθεση, απογειώνοντας τη δυναμική, αδάμαστη, αλλά ταυτόχρονα θηλυκή πλευρά της! 
 

exe_ss18_00.jpg 
 

Στη φετινή καλοκαιρινή συλλογή ΕΧΕ πρωταγωνιστούν τα suede πέδιλα με boho-chic λεπτομέρειες, τα έντονα color-block χαμηλοτάκουνα, αλλά και οι περίτεχνες δημιουργίες με glitter και πέρλες για βραδινές εξόδους.
 

exe_ss18_000.jpg
 

Η “Safari Chic” Collection περιλαμβάνει ακόμη κομψά kitten heels και slingbacks για απαράμιλλο office look καθώς επίσης εσπαντρίγιες με λαμπερά κρύσταλλα, flatforms με tribal στοιχεία, σανδάλια με τρουκς αλλά και μοντέρνα sneakers για στυλ και άνεση όλη μέρα στην πόλη. Όποια κι αν είναι η περίσταση, η συλλογή S/S 18 της ΕΧΕ θα σε μεταμορφώσει σε μία σύγχρονη Αμαζόνα, έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο!

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM